EXCLUSIV  Avantaj uriaș, în 2022, pentru Rac, Scorpion, Pești. Stabilitate pentru Taur, tensiuni pentru Berbec și Leu, plus alte surprize!

Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels

Indiferent că vorbim despre horoscopul zilnic, lunar, anual, oamenii vor să știe cum le merge în dragoste. Iată, în rândurile care urmează, predicțiile pentru 2022. 

Anul 2022 va scoate la iveală multe relații toxice. Tranzitul lui Jupiter în Pești și conjuncția lui cu Neptun de pe 12 aprilie vor fi „vinovate” de multe revelații. De cele mai multe ori dureroase. Dacă în momentul acesta, în care citești acest articol, simți că este ceva ce nu funcționează în relația ta, stai liniștit! Vei afla sigur în 2022, a subliniat astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Și ne vom mai da seama de ceva în următorul an: de faptul că oamenilor le place să sufere din dragoste. Să rămână lângă o persoană toxică din mai multe motive: frica de singurătate, obișnuința, senzația că nu merită mai mult. Cert este că în asemenea cazuri, ambii parteneri vor avea de suferit.

Anul 2022 începe cu Venus retrogradă în Capricorn și se termină cu Marte retrograd în Gemeni. Relațiile vechi vor fi destul de testate, iar spre finalul anului vom afla de multe aventuri pasagere. Și de ce? Pentru că nu va exista onestitate în relații. Nu se vor discuta subiectele dureroase, cum ar fi cele din intimitate sau suspiciunile de infidelitate. Tendința principală va fi de a ne minți singuri sau de a ascunde sub preș totul, a precizat Daniela Simulescu.

Dar astrele au și un alt mesaj din partea lui Cupidon pentru 2022

Dacă vei face tot posibilul să te vindeci, să treci peste resemnare, să îți accepți condiția și nu să încerci să îl schimbi pe celălalt, vei putea găsi o persoană vindecată, numai bună pentru călătoria ta în viață.  

Semnele de apă (Rac, Scorpion, Pești) vor fi cele mai avantajate. 
Semnele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) vor putea stabiliza. 
Semnele de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) nu vor mai putea fugi de adevăr. 
Semnele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) vor trece prin mai multe tensiuni. 


 

VEZI PE ASTROSENS: Horoscop 2022: Anul VINDECĂRII pentru toate zodiile! 12 aprilie, ziua care schimbă TOTUL

Amintim că Venus a intrat în Capricorn pe 5 noiembrie și stă până în 6 martie 2022. Venus este planeta iubirii, iar această perioadă este una romantică, una practică pentru relaţii, fie că vorbim de relaţii vechi sau aflate la început de drum. Venus, planeta iubirii, tranzitează în mod normal o zodie în aproximativ o lună, dar, pentru că Venus va şi retrograda în semnul Capricornului, va sta mai mult acolo. 

Ce înseamnă Venus în Capricorn? Înseamnă că vom deveni mai selectivi în alegerea unui partener, însă ne vom da seama mai mult de nivelul de singurătate pe care îl avem, de faptul că ne place solitudinea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel