Aurelian Bădulescu a închis telefonul în DIRECT, după o ceartă cu un deputat PNL: "Miaunel" / "Grobianism ieșit din comun!"

Între Aurelian Bădulescu, membru PSD și fost viceprimar al Capitalei, și Pavel Popescu, deputat PNL, a avut un schimb de replici dure, în direct.

Pe fondul măsurilor luate de președintele Klaus Iohannis din ultimele 24 de ore, pentru mai multe zone ale României, între Aurelian Bădulescu, membru PSD și fost viceprimar al Capitalei, și Pavel Popescu, deputat PNL, a avut un schimb de replici dure, în direct, la Realitatea Plus.

În timp ce Pavel Popescu lăuda măsurile guvernului din care face parte, Aurelian Bădulescu a intervenit: "Nu înțeleg ce spune, domnule! Este gol de conținut ceea ce spune acest miaunel în direct. Domnule Popescu, te rog frumos să ne spui. Este incredibil, eu nu reușesc să disting un mesaj clar pentru noi. Are vreun mandat acest Pavel Popescu, acest miaunel? Reprezintă partidul care vrea să omoare această țară"

"Domnule Bădulescu, sper să vă puteți uita în cameră, în aceste momente, pentru că vă privesc în ochi. În timp ce vedeam pe drum, mă gândeam dacă merită să vin la această emisiune, știind că și dumneavoastră sunteți invitat. În cei patru ani de politică, vă jur, în fața lui Dumnezeu, că nu am văzut un om în slujba poporului, și mă refer la dumneavoastră, mai lipsit de caracter, mai grobian", a precizat deputatul PNL. 

Ulerior, după câteva minute bune, fostul viceprimar al Capitalei, Aurelian Bădulescu, a revenit în direct. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel