Aurel Pădureanu, distrus după moartea Corneliei Catanga. Ce face în fiecare zi, de când a rămas singur: Totul s-a sfârșit

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Aurel Pădureanu, dezvăluire după moartea Corneliei Catanga. Ce face zilnic, pentru a umple golul lăsat de artistă.

Aurel Pădureanu, atac la Cătălin Măruță. "Blestemul" spus în direct, nu le-a venit să creadă: E posibil așa ceva?

Aurel Pădureanu este îndurerat de moartea soției sale, Cornelia Catanga și îi duce lipsa în fiecare zi. Acesta a dezvăluit că încearcă prin diverse metode să își aline dorul pe care îl simte de când partenera lui de viață a trecut în neființă, din cauza COVID-19 și că merge zilnic la mormântul ei. 

"Suntem distruși sufletește. Îmi alin dorul mergând la ea, la cimitir. Zilnic merg la cimitir și plâng pe mormântul ei. Trebuie să-mi adun puterile, ca să am grijă de Alex, să ies cu el pe stradă, la plimbare, la cumpărături, să mergem mai departe.

El este lumina ochilor mei, este rodul iubirii mele cu Cornelia, femeia care a fost prietena mea, soția mea, iubita mea. Fără ea, pare că totul s-a sfârșit. Nu-mi găsesc locul, de ce mi-a luat-o Dumnezeu așa de repede?", a declarat Aurel Pădureanu pentru playtech.ro.

Irina Loghin, "porțiunea magică" ce a tratat-o de COVID la 82 de ani. "Doctorița mi-a spus: Mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfect"

După moartea Corneliei Catanga, infectată cu SARS-CoV-2, Aurel Pădureanu a lansat o ipoteză surprinzătoare și a susținut că nu ar fi fost vorba, de fapt, despre COVID-19.

"Azi noapte a ajuns la spital, a făcut stop cardio-respirator! Nu este Covid, au băgat-o ăștia la COVID, că așa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit! Nu pot să dau mai multe detalii, că sunt în situația în care sunt. Vă rog să mă iertați!", a declarat Aurel Pădureanu atunci. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel