Au primit SMS-uri FALSE că sunt infectați cu COVID-19. ALERTĂ în Capitală, precizări de ultimă oră

Este alertă în Capitală după ce mai multe persoane au primit mesaje false prin care erau anunțate că sunt testate pozitiv la COVID-19. 

Mai mulți pacienți de la Complexul Multifuncţional Caraiman au primit SMS-uri false în care erau anunţaţi că sunt pozitivi la testul pentru COVID-19. În realitate, pacienţii aveau test negativ sau nici măcar nu au făcut testul pentru COVID-19.

Managerul Centrului Medical, anunț de ultim moment

Livia Gomes, directorul Centrului Medical Caraiman, a declarat, conform Mediafax: ”O parte din acei pacienţi au efectuat testarea de COVID-19 la Caraiman, dar o parte au beneficiat doar de servicii medicale care nu aveau treabă cu testarea, cum ar fi fizioterapie, kinetoterapie, un consult la cardiologie, un consult la ORL. Noi acum suntem în verificări cu această situaţie care s-a creat în jurul orei 11.30, când primii pacienţi s-au panicat şi ne-au sunat”. 

Deocamdată nu se ştie concret câţi oameni au primit acest SMS fals, în care sunt anunţaţi că sunt pozitivi pentru COVID-19. Cert este că numărul celor care se tratează aici este foarte mare.

”Noi avem până la momentul ăsta numai pe o lună de zile un număr de 4.000 de pacienţi”, a precizat Livia Gomes, conform sursei citate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel