EXCLUSIV  Au plecat în vacanță în Cancun, dar sunt ținuți ca infractorii, pe aeroport. Ambasada Mexicului în România, REACȚIE

foto pixabay, imagine cu rol ilustrativ
foto pixabay, imagine cu rol ilustrativ

Peste 80 de români sunt blocați pe Aeroportul din Cancun, Mexic, fără motiv. Cum explică Ambasada Mexicului în România.

Peste 80 de români sunt sechestrați pe aeroportul din Cancun, din Mexic. Turiștii au plecat către Mexic, cu escală în Frankfurt, iar când au ajuns în Cancun au aflat că nu pot intra în țară.

Reacția Ambasadei Mexicului în România

Întrebați despre situația din Cancun, dar și dacă s-au schimbat brusc regulile de călătorie, fără ca turiștii să fie anunțați, reprezentanții Ambasadei Mexicului în România au răspuns, în exclusivitate pentru DC NEWS

"Tot ce pot să vă spun este că am luat la cunoștință ce se întâmplă în Mexic. Investigăm ce se întâmplă acolo, nu avem un răspuns oficial încă. De îndată ce vor exista informații legate de noi restricții sau orice altă modificare, vor fi comunicate pe cale oficială, dar momentan nu avem un răspuns concret la situația din Mexic".

Mai mult, majoritatea turiștilor au plecat în vacanță cu pachete turistice, deci au bilete de retur. Cu toate acestea, ei sunt ținuți închiși pe aeroport. 

"Știm despre aceste situații. Ce pot să vă spun este că: În momentul în care un român nu este lăsat să intre în Mexic, compania de zbor cu care a ajuns acolo este responsabilă de întoarcerea persoanei respective din punctul în care a plecat. Practic, dacă ei nu sunt lăsați să intre în Mexic, se pot întoarce cu următorul zbor al aceleiași companii. Știm, dar asta este procedura. În acest moment nu avem mai multe detalii din păcate și pot să vă spun că ne ocupăm de asta.", ne-au mai spus reprezentanții Ambasadei, urmând să vină cu o poziție oficială când vor avea detalii exacte. 

EXCLUSIV  Româncă deportată din Mexic, unde plecase în vacanță, detalii de COȘMAR: Închiși sub cheie, cu pază la ușă. Soțul, în Cancun, fără bani!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel