Au jucat COVID-ul în picioare. Reacția unui bunic VINDECAT. Daniel Buzdugan, VIDEO inedit

Daniel Buzdugan a postat un videoclip emoționant pe rețelele de socializare. Iată cum a reacționat un bunic după ce, atât el, cât și nepoata, s-au vindecat de COVID-19.

Un bărbat care s-a vindecat de COVID-19 a jucat sârba în curtea unui spital din Gorj, spre amuzamentul medicilor și a asistentelor care l-au tratat zile în șir și care i-au fost spectatori. 

Povestea impresionantă a celor doi 

Bunicul și nepoata, depistați cu coronavirus, au o relație foarte specială și sunt nedespărțiți de 14 ani, de când fata a fost părăsită de părinții care au plecat în Franța, iar de atunci a rămas în grija bărbatului. Viața i-a pus la grea încercare, după ce o explozie uriașă le-a distrus casa pe când fata era doar un bebeluș, iar bunica și străbunica au murit, relatează B1 TV. 

Chiar dacă fata s-a vindecat mai repede, nu a vrut să-și lase bunicul singur, așa că a obținut permisiunea medicilor de a stat în continuare într-un pavilion special al unității medicale. 

Daniel Buzdugan, impresionat de gestul bunicului

Daniel Buzdugan a fost impresionat de caz și postat videoclipul emoționant pe pagina de Facebook. 

"Un bărbat în vârstă de 60 de ani a dansat în curtea spitalului din Târgu Cărbuneşti după ce s-a vindecat de coronavirus. El a fost cu atât mai bucuros cu cât cu zece zile înainte s-a vindecat şi nepoata lui, în vârstă de 14 ani, care a suferit şi ea de aceeaşi afecţiune", a scris Daniel Buzdugan pe pagina de Facebook, alături de videoclipul impresionant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel