EXCLUSIV  AȚI INTRAT recent în farmacii? PERICOL URIAȘ dacă ați mers să luați medicamente de teama COVID - 19, noul coronavirus

A fost prăpăd în farmacii după ce s-a anunţat, miercuri, că se suspendă pentru o perioadă de șase luni distribuţia în afara teritoriului României a medicamentelor si a tuturor produselor sanitare care au legatura cu prevenirea, diagnosticarea si tratamentul pentru COVID-19.

Lumea a lăsat, pentru moment, aprovizionarea de alimente de la supermarketuri și a dat buzna în farmacii. Au fost locuri unde s-au format cozi foarte mari și unde a fost nevoie să vândă medicamente 5 - 6 farmaciști în loc de 1 - 2 cât erau de obicei. Oamenii cumpărau vitamina C și tot felul de suplimente despre care consideră ei că țin virusul departe, lucru infirmat de specialiști.

Dar problema abia acum vine! Oamenii care au mers la farmacii au ignorat recomandarea de a nu sta în aglomerație! Astfel, au fost expuși infectării cu noul coronavirus.

Nimeni nu mai respectă ceea ce se cheamă ”limita de discreție” pe care o vedem la bancă, de exemplu. În schimb, oamenii preferă să stea unul lângă altul, să-și sufle unul altuia în ceafă, riscând inutil să-și pună sănătatea în pericol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel