Poți prezenta declarația pe propria răspundere pe telefon? CONDIȚIA impusă. STS EXPLICĂ

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a anunțat în ce condiții poți prezenta declarația pe propria răspundere sau adeverința pentru angajator, de pe telefon. Mare atenție, se întâmplă de luni!

Începând de luni, 9 noiembrie, circulația pe timp de noapte va fi restricționată, ca măsură de limitare a răspândirii coronavirusului. Astfel, deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 23.00 - 05.00 nu se va mai putea face decât din motive bine întemeiate, precizate într-o declarație pe propria răspundere.

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a anunțat că a actualizat platforma electronică pe care românii vor putea completa online acest document, dar și adeverința pentru angajator. 

VEZI AICI DOCUMENTUL

Declarația pe propria răspundere poate fi prezentată și pe telefon. CONDIȚIA impusă. STS EXPLICĂ

„Platforma, operaționalizată pe site-ul STS, permite completarea, de pe telefon sau calculator, a câmpurilor predefinite specifice declarației pe propria răspundere, respectiv adeverinței de la angajator. După completare, formularele pot fi stocate pe dispozitive electronice și prezentate pentru control autorităților abilitate, cu condiția ca pe acestea să existe semnătura olografă a persoanei care folosește declarația, respectiv a reprezentantului legal al angajatorului și data la care a fost redactat documentul”, a explicat STS, într-un comunicat de presă.

Totodată, STS a mai ținut să precizeze că datele personale completate pe platforma electronică nu sunt prelucrate de către Serviciu, ele fiind stocate numai pe dispozitivele electronice ale utilizatorilor.

DESCARCĂ DOCUMENTELE DE AICI: Declarația pe propria răspundere, MODEL NOU. Descarcă de AICI DOCUMENTUL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel