EXCLUSIV  ATENȚIE! CAPCANĂ în care pici cu declarația pe proprie răspundere. Ești prins IMEDIAT!

În contextul în care trebuie să ieșim din casă doar cu declarație pe propria răspundere fiind stare de urgență, am vorbit cu un polițist despre o situație care ridică semne de întrebare.

Sub anonimat, polițistul ne-a prezentat un caz cu care se confruntă des. Există români care profită că sunt angajați într-un anumit loc și se consideră ”acoperiți” pentru a merge oriunde și oricând. Ei scriu în declarația pe propria răspundere că se deplasează în interes de serviciu când, de fapt, se duc în altă parte. Dar atenție!

Informațiile pot fi verificate. Polițiștii află dacă vă deplasați într-un anumit loc în afara orelor de program. Nu trebuie să profitați de adeverința de la angajator și de declarația pe propria răspundere pentru că riscați să fiți amendați!

”Ne spun că merg în cutare loc, în interes de serviciu, dar când îi luăm la întrebări, aflăm că, de fapt, nu este așa. Sunt unii oameni care profită de adeverințele de la angajatori și cred că pot merge oriunde și oricând. Este foarte ușor de demonstrat dacă respectiva persoană se află în timpul orelor de program atunci când spune că se deplasează în interes de serviciu din punctul A în punctul B”, ne-a spus polițistul.

”Și eu, chiar dacă sunt polițist, în afara orelor de program, am asupra mea declarația pe propria răspundere! Este stare de urgență, iar legea este pentru toți!”, a mai zis omul legii pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel