Papa Francisc, ÎNCOLȚIT în pandemia COVID 19: Poporul te-a umplut cu MILIARDE! Video VIRAL tradus în română

Un sculptor italian a transmis un mesaj care s-a viralizat imediat pe rețelele sociale. Acesta îl critică pe Papa Francisc că nu folosește banii Vaticanului ca să salveze viețile credincioșilor.

"Papa Francisc, vă mulțumesc pentru rugăciuni. Dar noi avem nevoie de aparate de respirație artificială. Poporului, oamenilor credincioși, care te-au umplut cu 10 miliarde în aur... aveți 350.000 de tone de aur... este un lucru înspăimântător. Atunci, Papa Francisc eu am fost emoționat când ai spus Bună dimineața! Dar acum nu mai sunt așa. Nu mai intru într-o biserică dacă tu, Papa Francisc, nu iei banii Vaticanului să cumperi respiratoare pentru toți credincioșii, să cumperi măști pentru toți credincioșii, să pui la treabă frumoșii, hrăniții și grăsanii de cardinali care, așa cum zicea Don Mazzi că i-ar trimite pe toți în Africa", se arată în mesajul postat.

Nu ajung rugăciunile

"Papa Francis eu am făcut statuia ta. Eu te-am iubit când te-am văzut, dar tu și rugăciunile tale nu îmi ajung. Nu ajung rugăciunile tale pentru oamenii care mor, nu este suficient să îndemni oamenii să meargă la judecata lui Dumnezeu, nu așa se face... Oamenii trebuie să se vindece trup și suflet. Papa Francis,c ai zece miliarde în aur, toată lumea o spune. Am citit-o în I'Espresso, dar au spus-o toate ziarele autoritare. Acest aur la ce îți trebuie când... Iisus s-a născut într-o grotă... sărac. Acest aur la ce îți servește Papa Francisc? Eu am fost credincios de copil, am făst băiat de altar. Am crezut în Dumnezeu și cred în Isus. Am făcut imagini cu Isus cu arta mea în toate felurile și cu Madona și, de asemenea, imaginea ta. Papa Francisc, ia acești bani și dăi oamenilor, cumpără măști, cumpără respiratorii... Deschide toate casele că ai miliarde de case goale în timp ce copiii mor de foame, termină cu vorbăria!", spune revoltat internautul.

          

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel