AT&T ridică limitele de date pentru abonamentele la internet din casele americanilor

Compania de telecomunicații AT&T suspendă limitele de date pentru Internetul prin fibră.

Compania de telecomunicații AT&T suspendă limitele de date pentru Internetul prin fibră, conform The Verge. Măsura a venit în contextul în care angajații americani sunt rugați să lucreze de acasă, pentru a limita răspândirea noului coronavirus.

În mod normal, unele case abonate la fibra AT&T, a nu se confunda cu rețelele mobile oferite de companie, au pe contract cantitatea de date pe care o pot folosi, într-o lună, pe laptopuri, console, televizoare inteligente și altele. Aceste limite pot fi de la 150 GB la 1 TB pe lună, iar depășirea cu fiecare 50 GB poate duce la plata a 10 dolari.

Decizia AT&T

„Mulți clienți ai AT&T Internet deja au acces la internet nelimitat, iar ceea ce mai rămâne vom oferi consumatorilor care au limită", a transmis un purtător de cuvânt al companiei, pentru Motherboard.

Decizia a venit drept răspuns la întrebările Motherboard legate de planurile firmei de telecom, în contextul muncii de acasă a americanilor.

Tot joi, 17 Senatori americani au transmis o scrisoare executivilor a opt furnizori de internet (incluzând AT&T, Comcast, T-Mobile sau Verizon), cerându-le să renunțe la limitele de date sau la costurile suplimentare generate, în contextul crizei generate de Covid-19.

O bizuire fără precedent pe Internet

„În timp ce organizațiile din toată țara își formulează răspunsurile față de epidemia recentă și răspândirea noului coronavirus, vă scriem pentru a discuta pașii pe care compania dumneavoastră îi ia pentru a face tranziția către o bizuire fără precedent pe care o să o vedem asupra serviciilor dumneavoastră, incluzând munca de la distanță, educația online, îngrijirea medicală online și serviciile de susținere de la distanță", se arăta în scrisoare. „În mod specific, vă cerem să suspendați temporar limitele de date și taxele asociate pentru toate comunitățile afectate de Covid-19 și să lucrați cu comunitățile școlare, colegiale și universitare pentru a oferi opțiuni de fibră optică gratis, ori contra cost, pentru studenții ale căror școli s-au închis din pricina Covid-19 și care nu au Internet acasă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel