AstraZeneca, clarificări despre dozele de vaccin de la uzina Agnani din Italia

Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de torstensimon de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de torstensimon de la Pixabay

Privind dozele de vaccin de la uzina Agnani din Italia, în prezent, nu există exporturi planificate decât în ​​țările COVAX.

Există 13 milioane de doze de vaccin care așteaptă eliberarea controlului calității pentru a fi expediată către COVAX, ca parte a angajamentului nostru de a furniza milioane de doze țărilor cu venituri mici. Vaccinul a fost făcut în afara UE și adus la uzina Agnani pentru a fi ambalat în flacoane. UE sprijină pe deplin aprovizionarea țărilor cu venituri mici și medii prin intermediul facilității COVAX.

Totodată, există încă 16 milioane de doze care așteaptă eliberarea controlului calității pentru a fi expediate în Europa. Aproape 10 milioane de doze vor fi livrate către țările UE în ultima săptămână a lunii martie, iar restul în aprilie, deoarece dozele sunt aprobate pentru eliberare după controlul calității.

Este incorect ca acest lucru să fie descris ca fiind stoc. Procesul de fabricare a vaccinurilor este foarte complex și consumă mult timp. În mod particular, dozele de vaccin trebuie să aștepte autorizarea controlului calității după finalizarea umplerii flacoanelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel