EXCLUSIV  Asta e ȘTIREA pe care ar trebui să o citească TOȚI POLITICIENII: “Ceea ce i-ați făcut ei, să vă dea Domnul și vouă. Trebuie ieșit la protestat!”

Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ

Vestea că Mirela Paiu, o tânără mămică de 28 de ani, infectată cu coronavirus, s-a stins fulgerător la câteva ore după ce a născut a șocat pe toată lumea.

Familia, prietenii, cunoscuții, chiar și cei care nu o știau pe Mirela plâng și se întreabă cum a fost posibil ca un suflet așa de tânăr să piardă lupta cu viața.

În vreme ce politicienii români sunt preocupați cu orice altceva în afară de sănătatea noastră și fac circ pe oriunde se duc, Mirela se stingea pe un pat de spital, departe de soț, de copilul de cinci anișori pe care îl avea acasă. Abia apucase să-și cunoască bebelușul născut duminică, 13 decembrie...

Pe grupurile din Adjud, curg mesajele de condoleanțe și de revoltă la adresa autorităților

“Trebuie ieșit în stradă și protestat! Se moare cu zile în România, rămân copii orfani! Dumnezeu să o odihnească în pace”, a scris o internaută.

“Cum se face că soțul vorbește cu ea la ora 2 după-amiază și era bine, nu mai avea nevoie de mască de oxigen și la 5 este anunțat că soția a decedat, ceia ce i-ați făcut ei (orice) să vă dea domnul și vouă, cum așa ceva ??? Cummm??”, este un alt mesaj scris de o localnică din Adjud.

“Păi în România se moare și pentru o durere de masea. Ce să mai zicem pentru covid. Cum să mori la 28 de ani? Suntem de râsu lumii întregi”, a mai spus o altă internaută.

"Ieri (n.r. - duminică) am felicitat-o pe soția unui coleg pentru nașterea unei mogâldețe, astăzi nu mai este...Nu pot să cred!!! Acum te bucuri și deodată nu mai ești! Un tânăr de 33 ani a rămas văduv cu 2 copii. Orice ajutor este binevenit Cuvintele sunt de prisos”, a scris o prietenă pe Facebook.

Multe mesaje de revoltă, o singură idee...Cum să mori la 28 de ani, în mai puțin de două ore de la naștere, după ce ești felicitată de familie și prieteni pentru copilulu abia adus pe lume.

Ce spun medicii de la Galați

Tânăra, infectată cu SARS-CoV-2 pe 7 decembrie, a venit la maternitatea gălăţeană prin transfer de la Spitalul Municipal Adjud, în ziua de 11 decembrie, pe 12 decembrie a născut prin cezariană o fetiţă de 2.600 grame, cu testul PCR negativ, iar pe 13 decembrie a murit în urma unui stop cardiorespirator.

"Pacienta, în vârstă de 28 ani, a venit în data de 11 decembrie, la ora 14.00, prin transfer de la Spitalul Municipal Adjud, cu diagnosticul sarcină în 35 de săptămâni, insuficienţă respiratorie acută în contextul infecţiei cu SARS-CoV-2, confirmată prin testul PCR efectuat în data de 7 decembrie, şi simptomatologie psihiatrică sub tratament. În data 12 decembrie, comisia de medici din unitatea noastră a hotărât, datorită simptomatologiei şi agitaţiei psihomotorie pe care o prezenta mama, intervenţia şi naşterea prin operaţie cezariană. S-a născut o fetiţă de 2.600 grame, pentru care s-a făcut testul PCR negativ. Fătul este într-o stare bună şi este internat în secţia de neonatologie a spitalului nostru. Din păcate, starea mamei s-a agravat în cursul zilei de ieri (13 decembrie - n.r.), astfel că la ora 15,45 a fost înregistrat decesul prin insuficienţă cardiorespiratorie acută şi stop cardiorespirator, care nu au răspuns la manevrele de resuscitare", a declarat managerul spitalului.

Soțul tinerei nu-și poate reveni din șoc

Bărbatul, rămas văduv la 33 de ani și cu doi copii, spune că va face orice pentru a afla ce s-a întâmplat, de fapt. 

”A ieșit din cezariană sâmbătă, la 10,15, iar medicul neonatolog mi-a trimis poze cu fetița. Fetița este bine. Am vorbit cu mama tot timpul. Ieri, la 14,17, era bine. La ora 17,20 m-au sunat să-mi zică că a decedat. După ce i s-a făcut cezariană am vorbit cu ea și am întrebat-o: tu mai ai nevoie de masca de oxigen? și mi-a spus că ”nu, nu mai am niciun fel de problemă”. Apoi, când am vorbit pe cameră, avea mască. Am întrebat-o de ce o poartă și mi-a răspuns că așa i-a spus doamna doctor. Vreau să fac plângere pentru că nu știu exact cauza morții. Vreau să știu exact ce s-a întâmplat cu soția mea”, a spus soțul femeii decedate.

Tânărul a și făcut plângere la Secția 5 Poliție Galați.

Adjudenii s-au mobilizat, pentru a oferi o mână de ajutor familiei îndurerate

”Uneori viaţa este nedreaptă...Dumnezeu să o ierte!

Putere familiei să treacă peste această suferinţă!

Cei care ați cunoscut-o pe Paiu Mirela, haideți să venim în ajutorul familiei Paiu, care este greu încercată în acest moment... fiecare cu cât poate, doi îngerași și-au pierdut mama mult prea devreme, cea mare va crește cu dorul față de mama ei, cea mică o va cunoaște doar din fotografii.

Vă punem la dispoziție contul soțului,

Beneficiar: Paiu George

Cont IBAN: RO45 RZBR 0000 0600 1899 3153”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel