Asistentă medicală din Botoșani, infectată A DOUA OARĂ cu Covid-19

O asistentă medicală de la Spitalul Județean de Urgență "Mavromati" Botoșani a fost diagnosticată cu virusul COVID-19 pentru a doua oară, a declarat luni, într-o conferință de presă, directorul Direcției de Sănătate Publică, medicul Monica Adăscăliței.

O asistentă medicală de la Spitalul Județean de Urgență "Mavromati" Botoșani a fost diagnosticată cu virusul COVID-19 pentru a doua oară, a declarat luni, într-o conferință de presă, directorul Direcției de Sănătate Publică, medicul Monica Adăscăliței, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, în cazul asistentei de 43 de ani nu ar fi vorba de o nouă infectare, ci de o recădere a bolii.

Recomandare de internare

„Mai mult ca sigur, doamna nu a dezvoltat anticorpi și atunci e o recădere a bolii. Noi am adresat Spitalului Județean o recomandare de internare. Spitalul Județean, prin epidemiologul spitalului, ia măsurile necesare", a afirmat Adăscăliței.

Asistenta a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus pe 30 martie, însă, după două săptămâni de spitalizare și în urma unor teste negative, a fost declarată vindecată. Ulterior, cadrul medical a revenit la serviciu, iar pe 12 mai a fost testată din nou, rezultatul fiind pozitiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel