Asistentă din linia întâi, JURNAL de COVID-19, adresat Divinității

Pacient coronavirus, spital. foto ilustrativ
Pacient coronavirus, spital. foto ilustrativ

O asistentă din Alba Iulia, care lucrează cu pacienți infectați cu coronavirus, mulțumește divinității și le cere oamenilor să stea acasă în această perioadă.

Marcela Vîlcan, o asistentă de la Spitalul de Boli Infecțioase din Alba Iulia povestește pe pagina sa de Facebook prin ce trece de câteva săptămâni. Într-o postare recentă, ea a ținut să se adreseze ”divinității”.

”MULȚUMESC, MULȚUMESC, MULȚUMESC!

Pentru grija pe care ne-o porți.
Astăzi ne-ai arătat că ne iubești pe mulți dintre noi!

Pentru că în lumea noastră mică există oameni mari care și-au arătat solidaritatea așa cum au putut fiecare dintre ei. Binecuvântează-i Doamne!

Pentru că există oameni de afaceri mai mici sau mai mari care, în aceste vremuri incerte chiar și pentru ei, și-au întors ochii către ceea ce înseamnă suferință. Binecuvântează-i Doamne!

Pentru că ai ales să fiu înconjurată de oameni extraordinari : familie, colegi, colaboratori (DSP, ISU etc). Binecuvântează-i Doamne!

Pentru că ți-ai îndreptat fața către colega mea care azi a devenit bunică. Nu am putut-o îmbrățișa și nu am putut-o strânge în brațe în dimineața aceasta când a plâns de stres, de griji pentru fiica ei. Iartă-mă!!! Dar știi că sufletul mi-a fost alături de tine chiar dacă brațele mi-au fost "paralizate", te-am îmbrățișat din priviri și am plâns că nu ai putut simți brațele mele...

Dragii mei, este greu, dar ne puteți ajuta cel mai mult DOAR dacă STAȚI ÎN CASĂ”, a precizat asistenta Marcela Vîlcan pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel