Are 107 ani și a ÎNVINS coronavirusul. Despre cine e vorba

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

O femeie în vârstă de 107 ani a reușit să învingă SARS-CoV-2 după ce s-a infectat în această toamnă. Femeia, născută în 1913, a prins și gripa spaniolă de la începutul secolului trecut. 

La vârsta de 107 ani, Tillie Dybing, o femeie din Minnesota a învins COVID-19 după ce a fost diagnosticată în această toamnă, potrivit oficialilor de la casa comunității Ecumen Detroit Lakes, unde locuiește din 2015. Aceasta nu este prima pandemie pe care a trăit-o femeia. Născută în 1913, avea aproape 5 ani când pandemia de gripă din 1918 a lovit ferma familiei sale din Dakota de Nord.

„Familia mea s-a îmbolnăvit și toți erau în pat, iar eu țopăiam în pat și tata a spus:„Nu găsești un alt loc unde să fugi ”, a spus ea.

De-a lungul vieții, Dybing a suportat alte pierderi, inclusiv moartea mai multor frați în copilărie și a soțului ei în vârstă de 80 de ani. Ea este, de asemenea, o supraviețuitoare a cancerului, după ce a bătut cancerul uterin la vârsta de 95 de ani. Acum, ea a supraviețuit două pandemii virale. Singurul simptom de COVID-19 pe care Dybing l-a avut, a fost oboseala, potrivit CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel