Arafat, răspuns MEMORABIL pentru studenții mediciniști. "Au o problemă mare. Au ales GREȘIT. E ca în ARMATĂ"

Șeful DSU, Raed Arafat, le-a dat studenților la medicină, cărora le e frică să se întoarcă în spitale după data de 15 mai, un răspuns memorabil. 

Raed Arafat a primit o întrebare din partea unui telespectator, care se referea la faptul că studenților de la Medicină le este frică să se întoarcă în spitale după data de 15 mai, pentru că spitalele pot fi evident și focare de COVID-19. 

Răspunsul medicului nu a ezitat să apară și a fost unul cât se poate de ferm: "Dacă studenților de la medicină le e frică să se întoarcă în spitalele cu COVID, poate că trebuie să se gândească dacă au ales meseria corectă pentru ei. Îmi pare rău, dar ăsta e răspunsul meu".

În viitor, toate spitalele se vor lupta cu COVID-19

Ba mai mult, Raed Arafat a adăugat că "în viitor nu vom mai avea spital care e liber de COVID și spital plin de COVID. Toate spitalele, unitățile de primiri urgențe trebuie să aibă segmente care sunt destinate pacienților suspectați, infectați și pacienților care nu au această problemă, dar toate spitalele s-ar putea să se confrunte, fiecare om, fiecare medic este posibil să se confrunte cu pacienți COVID pozitiv, știind sau neștiind acest lucru.

Deci părerea mea e că cei cărora le e frică de această boală, au o problemă mare, mai ales dacă sunt studenți la medicină. Așa cum militarii intră în Armată și când e război, e război, așa e în medicină... când e pandemie, e pandemie! Te duci și te lupți ca medic cu această problemă. Noi, medicii, suntem militarii acestui tip de război care este pandemia și trebuie să fim în linia de front", a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel