Arafat, despre rezultatele testelor de coronavirus la Guvern și starea de urgență

Secretarul de stat Raed Arafat a spus într-o emisiune tv, de vineri, ce se întâmplă cu testele de coronavirus pentru membrii Guvernului.

Raed Arafat a fost invitat la ”Lupta pentru România”, de la Realitatea Plus, unde a fost întrebat despre testele de coronavirus ale membrilor Guvernului:

”Nu știu, nu m-am ocupat de acest lucru. Noi acum stăm în minister și știu sigur doar că mai multe persoane au fost testate. Așteptăm în minister să știm dacă este vreo persoană pozitivă și suntem contacți direcți, pentru că dacă suntem contacți direct, la acel moment, trebuie să lucrăm în condiții de izolare. Eu nu am făcut testul pentru că nu sunt contact direct cu niciuna din persoanele care sunt pozitive. În mod normal, testul se face dacă ești contact direct cu o persoană pozitivă. Testările nu sunt coordonate de DSU, ci de DSP-uri.

Cât de aproape ne aflăm de starea de urgență:

”Au circulat o mulțime de știri false, din păcate. Starea de urgență, la acest moment, cu ce ne-ar ajuta în plus? Fiecare țară instituie starea de urgență pentru a putea lua anumite măsuri pe care nu le poate lua în situații de normalitate. La noi, măsurile pe care le-am luat, de distanțare socială, de limitare a numărului de oameni la întâlniri s-au luat prin Comitetul Național de Urgență. Nu a fost necesară declararea stării de urgență”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel