Arafat, despre achiziții: E ușor să comentezi de pe margine. Sunt soldații noștri, nu îi vedem în linie de front!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Raed Arafat a explicat, luni seara, că cei care fac, în prezent, achiziții de materiale sanitare și aparatură sunt „soldați trimiși în mijlocul războiului", care fac tot ce pot pentru a aduce ceea ce eroii au nevoie, într-o piață care s-a schimbat.

Raed Arafat a fost întrebat, luni seara, la Antena 3, ce le transmite celor care acuză că s-au cumpărat combinezoane și alte echipamente la prețuri prea mari decât erau înainte.

„Cei care spun acum, indiferent cine sunt, le spun că e foarte ușor să comentezi de pe margine fără să știi realitatea situației cu care ne-am confruntat și, atenție, cu care ne confruntăm. Și nu numai noi. Vorbim de toate țările lumii care au avut această problemă și care s-au trezit nepregătiți. Pentru că nu numai România s-a trezit cu lipsă de pregătire în acest domeniu, cu lipsa de stocuri de materiale necesare, cu lipsa de echipamente. Suntem într-o lume a cărei piață nu se mai comportă normal. Nu mai există ce era pe vremea în care făceam achiziții normale acum trei luni. Acum totul se negociază, se discută, vezi prețul, știi bine că este de patru-de cinci ori mai mare, dar știi și mai bine că dacă nu prinzi acest material și îl cumperi acum, următorul va fi și de zece ori mai mare", a spus Raed Arafat.

„Cei care au lucrat la achiziții (...) sunt soldații noștri, care au fost trimiși în mijlocul războiului, dar pe care nu îi vedem în linie de front, însă cei care sunt în linie de front, dacă ei nu erau, cădeau pentru că nu aveau cu ce să se protejeze sau cu ce să lucreze. Oamenii ăștia au putut într-un timp relativ scurt să aducă ce avem nevoie cu mare dificultate", a spus Raed Arafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel