Arafat, manipulare în pandemie: Anumite entităţi vor să convingă populaţia că totul a fost greşit. Aspect politic la mijloc

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Raed Arafat a afirmat că există anumite entități care manipulează populația, în criza provocată de pandemie. Ce crede acesta.

"Toată această manipulare duce oamenii spre ideea că totul a fost un eşec"

"Faptul că noi am trecut bine prin situaţia asta, cu toate vulnerabilităţile noastre... România a ieșit, până acum, destul de bine. Pentru unii, acest lucru a însemnat că cineva a exagerat. Nu! Nu asta înseamnă. Trebuie să recunoaştem că am reuşit împreună să facem ceva şi exact cei care manipulează nu vor ca oamenii să simtă că au reuşit să facă ceva.

Atunci, toată această manipulare duce oamenii spre ideea că totul a fost un eşec pentru că "ne-au închis în casă", pentru că "au făcut asta şi asta". La sfârşit, apar cei care încalcă toată regulile şi sunt văzuţi la televizor primii şi lumea te întreabă. "Nu am avut ce a fost în alte ţări. Am trecut prin situaţia asta şi cineva a exagerat cu măsurile care s-au luat". Nimeni nu se mai gândeşte că poate prin măsurile luate de noi nu am ajuns în situaţiile în care au ajuns alţii", a spus Raed Arafat în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

"Anumite entităţi vor să convingă populaţia că totul a fost greşit"

"Este clar că cineva vrea să le spună oamenilor că aceasta nu a fost un succes al autorităţilor, al sistemului de urgenţă, al sistemului medical. Cineva vrea să ne convingă că s-au luat decizii greşite, că s-a exagerat", a mai spus Arafat.

"Asta înseamnă că în România reuşeşte curentul care nu vrea să lase niciodată să se reunoasca că ceva a mers bine. Alţii din afară ne sună şi ne spun "Felicitări! Măsurile voastre au fost foarte bune". (...) Anumite entităţi vor să convingă populaţia că totul a fost greşit. Aici este problema. De ce? Pentru că, la valul doi, cei care fac acum asta ştiu foarte bine că ei creează o problemă majoră pentru noi, mai ales dacă apare un val doi, unde trebuie să fie recomandate noi măsuri. Atunci, de acum ştim că vom avea o problemă", a spus Raed Arafat.

"Aspect politic la mijloc"

"Oamenii, stând acasă, au avut reţelele de socializare şi au fost o ţintă perfectă! S-au concentrat pe această acţiune foarte bine coordonată, lansată de oameni care nu cred niciodată. Au intrat antivacciniștii, cei care vor să arate că gândesc altfel, cei care vor să se infecteze. A fost şi un aspect politic la mijloc, mai ales după prima lună", a mai afirmat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel