Ar putea fi ÎNCHISE până la Crăciun! Lovitură pentru britanici

Michael Gove le-a dat o veste neplăcută britanicilor, potrivit Daily Mail.

Acesta a precizat că pub-urile ar putea rămâne închise până la Crăciun. Declarația vine în contextul în care astăzi au fost anunțati 596 de morți de coronavirus, aducând numărul total de persoane care au murit din cauza virusului în țară la 16.060.

'Numărul de decese rămâne foarte îngrijorător. Ratele de infectare şi de mortalitate s-au aplanat, dar nu suntem deloc siguri că suntem deja pe o traiectorie descendentă", condiţie pentru ca guvernul să relaxeze măsurile de izolare.' a mai adăugat Michael Gove. 

Amintim faptul că Guvernul britanic a ordonat pe data de 20 martie închiderea barurilor, restaurantelor, cinematografelor, sălilor de fitness şi teatrelor pe termen nedefinit. 'Le cerem cafenelelor, barurilor şi restaurantelor să-şi închidă porţile de îndată ce pot să o facă rezonabil şi să nu le mai deschidă mâine', a declarat premierul Boris Johnson în cursul unei conferinţe de presă, adăugând că dă acelaşi consemn 'localurilor de noapte, cinematografelor, sălilor de fitness şi centrelor de petrecere a timpului liber'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel