EXCLUSIV  Apt sau inapt? Dide, LOVITURĂ pentru Jandarmerie. Documente, răsturnare de situație

Dide, la Jandarmerie
Dide, la Jandarmerie

Protestatarul Cristian Mihai Dide a vrut să se angajeze în cadrul Jandarmeriei Române pentru a vedea, din interior, cum funcționează instituția. 

Doar că a fost împiedicat. Dintr-un total de 14 persoane care au susţinut evaluarea psihologică pentru un post de muncitor necalificat la Jandarmeria Capitalei, Cristian Mihai Dide a fost singurul care a fost declarat inapt. Pare ciudat în contextul în care protestatarul a spus că a tratat testarea cu maximă seriozitate. Și totuși, și după ce a depus contestație, a fost declarat inapt. A doua oară.

Președintele asociației Evoluţie în Instituţie a vrut să arate că i se face o nedreptate și a mers, la o clinică privată, pentru a-și face testarea pshilogică. Surpriză sau nu pentru oamenii care deja îl declarau nebun cu acte în regulă, alienat mintal etc... Cristian Mihai Dide a fost declarat apt.

Mai jos găsiți documentele care dovedesc că Mihai Dide este apt psihologic:

(w670)

(w670)

(w670)

Protestatarul anunţase că şi-a depus dosarul de angajare la Jandarmerie, susţinând că posturile pentru care este eligibil sunt cele de îngrijitor de clădiri, muncitor necalificat şi îngrijitor animale grajd.

”Mi-am depus actele de angajare la Jandarmerie, chiar la sediul central. Posturile pentru care sunt elegibil sunt de îngrijitor de clădiri, muncitor necalificat şi îngrijitor animale grajd", declara Cristian Mihai Dide. Prostestatarul susţinea că motivul pentru care vrea să se angajeze la Jandarmerie este acela de a arăta care sunt, de fapt, procedurile de încadrare în această instituţie.

”Pur şi simplu vreau să văd cât de riguroasă este Jandarmeria atunci când angajează oameni şi care sunt procedurile şi criteriile de angajare în această instituţie", spunea tânărul.

Cristian Mihai Dide este unul dintre cei mai vocali protestatari. A avut cele mai multe conflicte cu Jandarmeria. De altfel, el vrea desființarea acestei instituții.

Cum a decurs testarea la Jandarmerie

DC News a vrut să afle cum a arătat testul pe care l-a picat Cristian Mihai Dide. Au fost circa 193 de întrebări la care protestatarul a trebuit să răspundă.

"A fost un test care a durat patru ore. Vorbim despre 193 de întrebări de personalitate de felul - "dacă ai avea o slujbă remunerată identic, ce ai alege să fii: tâmplar sau profesor?"

Apoi a urmat un test de atenție unde aveai niște semne pe care trebuia să le identifici. Ți se dădeau trei exemple de semne din cele câteva mii care erau pe două coli A4 și tu trebuia să găsești toate cele trei elemente. Apoi a urmat un test de genul: "mână pentru corp este precum frunză pentru..." și tu trebuia să identifici elementul, de exemplu... pentru copac, ramură etc.

Un alt test presupunea să găsești elementul care nu își are locul în enumerația: unchi, văr, mătușă, mamă, tată. Trebuia să spui ce variantă nu se potrivește.

A urmat un test cu identificare a elementului lipsă: de exemplu, ai un pătrat, un cerc, un triunghi și trebuia să găsești forma care trebuie.

Următoarea etapă a fost testul Praga. A urmat un test de personalitate și apoi un mini-interviu cu întrebări de genul: ce îți dorești să faci în următorii cinci ani, unde te vezi în viitor. În final, a fost un interviu cu un psiholog", a spus Cristian Mihai Dide pentru DC News.

Testul Praga

Testul Praga a fost elaborat de către Institutul Psihotehnic din Praga prin adaptarea formei individuale, improprie de a fi utilizată atunci când este necesar să se execute măsurători rapide asupra unor colective numeroase, în special în mediul industrial. Testul vizează memoria topografică, spiritul de observaţie, rezistenţa la oboseală psihică generată de activităţi repetitive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel