APOCALIPSĂ: Tăriceanu DĂ CĂRȚILE pe FAȚĂ: Aici se află România!

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a criticat Guvernul, joi seara, spunând că acesta anunţă 'cu întârziere' măsurile de relaxare care se decid în contextul pandemiei de Covid-19.

'Guvernul anunţă cu foarte mare întârziere, şi Iohannis, măsurile, cu trei zile înainte. Lumea trebuie să se pregătească. Măsurile anunţate pentru redeschiderea teraselor - nu există nicio regulă, cum vor funcţiona? Oamenii aceia vor să ştie - ce facem? (...) Probabil că oamenii care lucrează în industrie şi-au fixat ei înşişi nişte reguli, dar regulile astea ar trebui să fie, până la urmă, sub forma unei chestii oficiale, care să devină norma de bază pe care să o aplice toţi, nu unul mai mult, altul mai puţin. (...) Pe mine asta mă deranjează, că este o brambureală totală, în continuare, şi în economie', a spus Călin Popescu-Tăriceanu la România TV.

'România, pe ultimul loc în Europa în privinţa ponderii ajutoarelor pe care statul le dă sectorului economic...'

'Eu nu văd niciun fel de gândire, eu i-aş spune liberală, proeconomică (...), cum fac să cresc economia, cum fac să aduc oamenii la muncă, pentru că am văzut că deficitul bugetar pe patru luni este aproape 2,5%, foarte mult. Dar nu văd nimic', a spus Tăriceanu.

'În străinătate se cheltuiesc cam 20% din PIB, bani pe care-i injectează în economie, ca să reînvie economia. Noi suntem pe ultimul loc în Europa în privinţa ponderii ajutoarelor pe care statul le dă sectorului economic, pentru a se retrezi la viaţă', a precizat Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel