ANUNȚUL ZILEI despre Bogdan Stanoevici. Medicii au DECIS: Metoda RISCANTĂ la care au apelat. "Plămânii, afectați aproape INTEGRAL!"

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Medicii au făcut anunțul despre Bogdan Stanoevici.

Bogdan Stanoevici, actor, fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni, ministru al Culturii dar și candidat la Președinția României luptă pentru propria viață, după ce s-a infectat cu coronavirus.

Pe 24 decembrie, Bogdan Stanoevici a fost preluat de la Spitalul ”Sf. Pantelimon” din Capitală, iar în prezent se află internat la Institutul Inimii, unde echipa coordonată de prof. dr. Șerban Bubenek depune toate eforturile pentru salvarea lui.

Plămânii, afectați aproape integral

Potrivit gândul.ro, plămânii îi sunt afectați aproape integral, motiv pentru care a și trecut printr-o intervenție de ultimă oră, menită să-l stabilizeze. În plus, Bogdan Stanoevici a fost trecut pe oxigenare extracorporală, o intervenție delicată, realizată prin procedura ECMO, în scopul de a-i pune plămânii în repaos total pentru o perioadă de 7-15 zile.

"Aceste două săptămâni sunt critice, însă medicii speră ca plămânii afectați aproape integral să redevină funcționali. În continuare, este în stare gravă”, au dezvăluit surse medicale.

Aflat în stare gravă, actorul a fost intubat pe data de 16 decembrie, iar două zile mai târziu a fost mutat pe secția ATI, unde s-a ales și cu o infecție nosocomială.

Citește mai mult: Bogdan Stanoevici, în COMĂ. Șoșoacă, informație în DIRECT: S-a tratat de COVID. A luat altă infecție din SPITAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel