ANM prognoza METEO actualizată. NOI informații

ANM prognoza METEO actualizată. NOI informații. Administrația Națională de Meteorologie a actualizat avertizările de vreme rea pentru vineri, 23 martie.

ANM prognoza METEO actualizată. NOI informații. A fost actualizat COD GALBEN pentru intervalul 23 martie, orele 09:30 - 15:00, fenomele vizate fiind ninsori însemnate cantitativ, intensificări ale vântului și vreme deosebit de rece.

ANM prognoza METEO actualizată. NOI informații. În cea mai mare parte a Moldovei, în estul Olteniei și local în nordul Munteniei, precum și în zona Munților Banatului, a Carpaților Meridionali și de Curbură va continua să ningă și să se depună strat nou de zăpadă. Vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 45...55 km/h, temporar viscolind și spulberând zăpada. În sudul și în estul Dobrogei precipitațiile vor fi mixte, iar vântul va depăși 60...65 km/h, în special pe litoral.


ANM prognoza METEO actualizată. NOI informații. Vremea se va menține deosebit de rece, iar intensificările vântului vor accentua senzația de frig.

COD PORTOCALIU 

ANM prognoza METEO actualizată. NOI informații. De asemenea, a fost actualizat COD PORTOCALIU pentru intervalul 23 martie, orele 09:30 - 15:00. Vorbim despre viscol, ninsori abundente și vizibilitate scăzută.

ANM prognoza METEO actualizată. NOI informații. În cea mai mare parte a Munteniei și a Dobrogei și în sudul Moldovei va continua să ningă abundent, iar vântul va avea intensificări cu rafale de 50...60 km/h și temporar 65...70 km/h, viscolind și local troienind zăpada și diminuând vizibilitatea.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel