Anglia, în al doilea blocaj. Boris Johnson: Există lumină la capătul tunelului

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, susține că patru săptămâni de blocaj sunt suficiente pentru a reduce numărul infectărilor cu noul coronavirus. 

Există „lumină la capătul tunelului”, deoarece Anglia începe un blocaj de patru săptămâni pentru a încerca să limiteze un al doilea val de infecții cu Covid-19, a spus premierul britanic Boris Johnson, scrie CNN

Noile restricții au intrat în vigoare la începutul zilei de joi, cerând oamenilor să rămână acasă în majoritatea circumstanțelor.

"Guvernul Marii Britanii și administrațiile descentralizate lucrează împreună la o abordare comună a perioadei de Crăciun, deoarece toți ne dorim să ne asigurăm că familiile se pot uni, oriunde ar trăi", a spus Johnson într-o conferință de presă din Downing Street.

„Sfaturile pe care le-am primit sugerează că patru săptămâni sunt suficiente pentru ca aceste măsuri să aibă un impact real, astfel încât aceste reguli să expire și, pe 2 decembrie, ne vom întoarce la o abordare pe mai multe niveluri. Există lumină la capătul tunelului”, a explicat Boris Johnson. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel