Angajată a Guvernului, infectată cu coronavirus, mesaj ALARMANT. ”Nu vă mai bateți joc de oameni, deja o face sistemul”

Andreea Maioreanu, angajată a Ministerului Fondurilor Europene, a răbufnit la adresa autorităţilor şi a celor care nu respectă regulile după ce s-a infectat cu coronavirus. 

"Sunt testată pozitiv la infecția cu SARS- COV-2 și NU, NU e doar o răceală (sau cel puțin pentru mine nu este). M-am ferit, m-am spălat, nu am ieșit și tot a dat carcaletele asta cu mine de pământ. Și acum mă întreb eu dacă suntem niște imbecili noi ăștia care am avut cât de cât grijă și tot am pățit-o? Sau cei pe care îi doare în rect și ne-au sfidat și ne sfidează în continuare?

Să nu poți să renunți la micile tale plăceri pentru a ajuta o lume întreagă, mi se pare că tu eșți ăla slab dintre noi, pentru că te domină orice este superficial și doar asta îți mai aduce fericire în neprihănirea-ţi", a scris Andreea Maioreanu pe Facebook. .

Patru lucruri CHEIE în infecţia cu coronavirus. Autorităţile, CRITICATE

"Câteva aspecte va zic și v-am lăsat:

1. Mediul în care lucrez a sfidat cel mai mult limitele umanității, nu s-au luat măsuri, avem un pișat de spirt pe etaj, am colcăit toți acolo ca gândacii de bucătărie până când am bubuit unul câte unul. Pe lângă astea, empatia acolo este sub zero. Trăiască fondurile!

2. Am fost și eu la dansuri când era mișto și îmi plăcea, dar renunți la unele lucruri ca să ai grijă de cei dragi, eu așa am fost educată. Ce crezi mă? Ăstia încă se mai duc gură în gură, să fiu a naiba, zici că se termină lumea și mori nefrecăngit la kizomba și bachata. Efectiv nu v-a păsat de alții, de voi clar nu va interesează pentru că organele reproducătoare vă târâie pe voi, nu voi pe ele. Marș!

3. Nu e doar o răceală, eu ziua eram ok, seară mi-a făcut Covideanu un Brutality ca în Mortal Kombat de încă văd bastonașe și mănânc doar ca să umflu' mațu', căci toată mâncarea e aidoma unui șlap de cauciuc. Nu vă mai bateți joc de oameni, deja o face sistemul! Eu am un organism cât de cât ok, mai un sport, mai o vitamina, pot să fac un test, pot să iau un tratament, dar sunt alții care crapă din nepăsarea voastră. Vreți vacanțe din nou și libertate și tot ce a fost normal? Aveți naiba grijă, nu ne întemniteaza masonii sau cine naiba vreți, cum o facem noi înșine!

4. Eu nu scriu pe aici că să se hăhăie lumea, o fac pentru că în masă asta mizeră de informații greșite și de manipulare absolut grotească, poate mai sunt și câțiva de-ai mei întregi la cap care mai citesc și altceva în afară de 5g, fără botnițe și dejecții de genul.

Cam atât...hai că un 1% mai am speranța în umanitate, tot eu...fraieră! Aș face glumă cu sunt pozitivă în continuare dar nu vreau să o luați și voi. Hă hă", a mai scris aceasta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel