Angajat DSP, infectat cu noul coronavirus. Ce e ”GRAV”. Gâdea: BREAKING NEWS! Se confirmă!

Un angajat DSP ar fi fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Un angajat de la Direcția de Sănătate Publică București, din cadrul secției Epidemiologie, a fost confirmat cu noul coronavirus încă de luni, potrivit Antena 3.

„Situația de la DSP București este una explozivă! Informația pe care am dat-o pe surse se confirmă. Reportul nostru, Sabrina Preda, are informații suplimentare”, a spus Mihai Gâdea, miercuri seară.

Ulterior, reporterul Antena 3 a zis: „Chiar ministrul Sănătății ne-a confirmat această informație, din păcate, vorbim de un cadru medical, angajat al Direcției de Sănătate Publică, care a fost depistat pozitiv încă de luni. Această doamnă doctor a fost internată împreună cu soțul ei. (...) Vorbim de 34 de contacți direcți ai acestei persoane. Grav este însă că șefa DSP București nu a vrut să urmeze recomandările făcute de către medicul epidemiolog. Și mai mult, acești contacți au venit în continuare la muncă, astăzi trei dintre ei au început să aibă simptome. Înțelegem din ceea ce spune ministrul Sănătății că mâine (n.r. joi) vor fi testați toți angajații. (...) Șefa ar fi refuzat să izoleze angajații, pentru că ar fi blocat activitatea DSP București. Ministrul Sănătății nu era informat despre această situație, mâine va face o vizită de urgență la DSP București!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel