Andronache Gabriel (PNL), replică pentru USR în scandalul urgentării certificatului verde: Propaganda nu ține loc de legalitate și constituționalitate!

certificat verde
certificat verde

Deputatul PNL Andronache Gabriel i-a dat o replică Ioanei Mihăilă în scandalul certificatului verde.

Fostul ministru al Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a anunţat că liderii grupurilor parlamentare PNL, PSD, UDMR şi AUR au respins, la Camera Deputaţilor, urgentarea privind dezbaterea proiectului legislativ ce introduce necesitatea certificatului verde. 

Deputatul PNL Andronache Gabriel a venit cu niște explicații.

”O replică pentru colegii de la USR PLUS: Minciuna are picioare scurte. Termenul de dezbatere aprobat de Biroul Permanent și de Comitetul Liderilor din Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor este de urgență (exact ca în cazul ordonanțelor de urgență). Prin urmare cererea USR era fără obiect.

Sesizarea comisiilor a fost realizată conform obiectului de reglementare al proiectului! Toate comisiile sesizate au în atribuții, conform Regulamentului, obligația de a dezbate acest proiect! Calea constituţonală și regulamentară securizează Legea. Propaganda nu ține loc de legalitate și constituționalitate!”, a scris Andronache Gabriel pe Facebook.

Ioana Mihăilă (USR): S-a născut monstruoasa coaliție împotriva sănătății publice

”În ziua cu recordul absolut de morți de la începutul epidemiei, s-a născut monstruoasa coaliție împotriva sănătății publice. Liderii de grupuri parlamentare PNL, PSD, UDMR și AUR au respins dezbaterea urgentă a Legii Certificatului Verde în Camera Deputaților. Că AUR este un partid antivaccinist nu mai poate mira pe nimeni. Dar că partide care clamează responsabilitatea față de țară și popor nu simt nicio presiune pentru a adopta măsuri de limitare a pandemiei de COVID-19 este sfâșietor și complet de neînțeles. 591 de decese provocate de virusul SARS-COV-2 vor fi anunțate astăzi oficial, conform Grupului de Comunicare Strategică”, a spus Ioana Mihăilă.

Covid-19, 2 noiembrie 2021: 11.073 cazuri de persoane pozitive și 591 decese

”Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 2 noiembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 11.073 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 591 decese dintre care 5 anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel