Urmărește emisiunea live


Andrei Caramitru a deschis cutia Pandorei după ce i-a numit analfabeți pe românii care nu se vaccinează. "E un virus super-ultra-elitist"

Andrei Caramitru a deschis cutia pandorei după ce i-a numit analfabeți pe românii care nu se vaccinează. "E un virus super-ultra-elitist" / Foto: Facebook Andrei Caramitru
Andrei Caramitru a deschis cutia pandorei după ce i-a numit analfabeți pe românii care nu se vaccinează. "E un virus super-ultra-elitist" / Foto: Facebook Andrei Caramitru

Andrei Caramitru a postat un mesaj controversat despre cei care nu se vaccinează împotriva noului coronavirus.

Andrei Caramitru, fostul consilier al lui Dan Barna, a scris pe pagina sa de Facebook o postare care a stârnit un val de reacții din partea internauților. Acesta a scris un mesaj adresat celor care nu sunt de acord cu certificatul verde și refuză să se vaccineze împotriva COVID-19. 

”E normală isteria aberantă de la noi. Problema este de compoziție a poporului. Problemă veche de sute de ani”, a scris Caramitru pe Facebook. El a dat și un contraexemplu: Elveția, țară în care 65% din populație a votat la referendum pentru certificatul verde. 

Caramitru: Virusul asta țintește fix pe cei mai săraci cu duhul

"Problema României este de mix - avem prea mulți oameni încă izolați prin sate pierdute sau orașele depopulate (proporția e enormă față de ce este prin alte țări în Europa). Și avem populația cu cea mai scăzută educație din Europa (cei mai puțini cu studii universitare, cei mai mulți analfabeți.)", a mai scris Caramitru.

Ulterior, Caramitru a revenit cu o nouă postare, afirmând că virusul i-ar lovi "pe cei mai săraci cu duhul. Cu cât ai mintea mai puțină cu atâta riscul e mai mare. E un virus super-ultra-elitist."

Internauții, val de revolte

Mesajul lui Andrei Caramitru i-a supărat pe mulți internauți.

"Oare v-a trecut vreo secundă prin minte gândul că dacă vă abțineți din comentarii pe tema Covid, din jigniri, din bășcălie, poate că ați face cu adevărat un bine? Și, astfel, cei pe care îi desconsiderați atât de mult, cei care vă sunt inferiori, poate ar avea o șansă în plus de a se lumina? Așa...nu faceți decât să aruncați cu venin, fără nici o urmă de efect pozitiv, constructiv.", a comentat un bărbat.

"Vă plătește cineva să fiți atât de ‘neinspirat’, așa sunteți de la natură sau e un cumul nefericit? (Întrebarea este, în mod evident, retorică.)", a scris o femeie.

"Adică aia țintiți de virus - aka infectații - sunt cei mai săraci cu duhul?! Și, cu cât au mintea mai puțină, cu atât riscul de a fi "țintiți" e mai mare? :)) Cred că trebuie să-ți revizuiești postarea, nu de altă, dar, din comentarii, răzbate puternic analfabetismul funcțional al celor cu minte multă.", a scris o altă româncă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel