EXCLUSIV  Andrei Baciu: Coronavirus în România, INTERVIU exploziv la DC News și DC Medical

Dr Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății. Foto: DC Medical
Dr Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății. Foto: DC Medical

Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, vine la interviurile DC News și DC Medical, miercuri, de la ora 09.30 pentru a discuta despre epidemia de coronavirus în România. 

Dr Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, instituție aflată în prima linie a luptei cu epidemia de coronavirus, vine miercuri, de la ora 09.30, la Interviurile DC News și DC Medical, pentru a da cele mai noi detalii legate de lupta cu epidemia de coronavirus în România.

Jurnalistul Val Vâlcu și invitatul său vor vorbi, printre altele, despre povara cazurilor de coronavirus pusă pe umerii sistemului sanitar românesc: cum vor face față spitalele, cum ne vom proteja medicii, cu ce personal medical se va lucra în cazul în care epidemia escaladează, ce vom face cu medicamentele și materialele sanitare necesare și ce măsuri drastice e pregătit să ia statul român ca să împiedice repetarea unei situații ca aceea din Italia.

Interviul, unul care se anunță exploziv, va fi difuzat de la ora 09.30, simultan, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, și redifuzat, în reluare, seara.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel