EXCLUSIV  Andreea Marin, amintire emoționantă despre tatăl său: Mă forța, în sensul bun al cuvântului, până îmi intra în sânge

Sursă foto: Interviurile Spectacola
Sursă foto: Interviurile Spectacola

Andreea Marin a vorbit despre proiectul noii sale cărți, „Nu există nu se poate“ și despre contribuția pe care a avut-o tatăl ei în dezvoltarea sa profesională.

Într-un interviu exclusiv pentru SPECTACOLA și DC News, Andreea Marin a vorbit despre proiectul noii sale cărți, care va fi lansată în luna martie, „Nu există nu se poate“:

„Voi lansa cartea „Nu există nu se poate“ la începutul lunii martie, ne gândim că ar fi un cadou atât de frumos de Mărțișor. Lucrez încă la carte, mi-am propus o disciplină în fiecare zi. Cam două ore le dedic scrisului și asta pentru că e atâta bogăție, pur și simplu o bogăție de idei, de imagini care te motivează, te inspiră, dar și o bogăție prin invitații pe care i-am avut în emisiunea „Nu există nu se poate“, toți unul și unul, luptători, oameni pentru care chiar nu există nu se poate. Nu se lasă, dau greș cu o idee, continuă cu alta, o îmbogățesc, continuă să caute o altă cale de a ieși din labirint până când reușesc.

Ei arată că acolo unde lucrurile depind de noi, și sunt chiar puține cazurile în care ele nu depind de noi cu adevărat, trebuie să reușim. Ne e comod să zicem că ne împiedică asta, ne împiedică cealaltă, există posibilitatea să îndepărtezi acele piedici sau bariere. Pune-ți mintea la contribuție, clădește, nu te gândi că vei obosi. Da, nimic valoros în viață nu se construiește din comoditate, ci doar din starea de freamăt și atunci aceștia sunt oamenii care ne pot face să înțelegem că există drumul înainte, pentru noi toți, atâta vreme cât vedem că stă în puterea noastră să schimbăm lucrurile și asta chiar se poate“, a spus Andreea Marin.

CITEȘTE ȘI   -  EXCLUSIV  Andreea Marin, despre destin și NOROCUL pe care-l ai în viață: Pericolul e doar în mintea ta. Mă ARUNC de la etaj, dar dacă blocul are 9 etaje NU sar!

Andreea Marin, amintire despre tatăl său

„Acesta e modul meu în viață, l-am moștenit de la tatăl meu și cred că nici nu-și dădea seama, el nu spunea cu o anumită intenție vorbele astea, „nu există nu se poate“, îi intraseră în sânge, în ADN. Era genul de om puternic, în aparență cel puțin, căci era și un om sensibil în egală măsură. El nu-și dădea o altă variantă, calea era aceasta, doar înainte. Dacă nu găsea soluția azi, trebuia să caute o altă soluție viabilă până mâine. Îmi tot spunea, îmi amintesc din copilărie, atunci când eu mă plângeam: Nu, nu există nu se poate, n-ai pus destulă voință, n-ai pus destulă imaginație în ceea ce ai de îndeplinit! A, cineva ți se opune? E un test al vieții. Ce ai vrea, ca totul să se așterne în calea ta lin și să nu ai nimic de luptat ca să obții ceva bun în viață?

Cumva, mă forța, în sensul bun al cuvântului, să caut soluții, până când asta mi-a intrat în sânge și a devenit un exercițiu atât de des făcut, ncât pur și simplu așa am devenit eu ca persoană.

Imposibilul e doar atunci când, dintr-un motiv ce nu depinde de noi, viața noastră e în pericol. De pildă, o boală fără leac. Acolo, da, nu mai depinde de noi orice am face. Sau în cazul unui război, acolo un singur om nu poate face nimic. În astfel de situații limită, poți spune că nu se poate, dar în situațiile în care ai putea să faci mai mult, dar îți pui singur limite, din comoditate, din neștiință, teamă, dar la prima vedere, pentru că dacă ai încerca mai mult, ai vedea că nu există un pericol real, acesta există doar în mintea ta.“, a conchis Andreea Marin.

CITEȘTE ȘI   -  EXCLUSIV  SECRETUL Andreei Marin, dezvăluit: Am niște OBSESII. Totul e ASCUNS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel