Andreea Bălan, GAFĂ colosală. A postat totul pe Internet. CRITICI dure. Fanii eu DESFIINȚAT-O

Andreea Bălan a făcut o gafă colosală și a fost taxată dur de fani. Iată ce a putut face artista. A postat totul în mediul online.

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, dar cu toate astea, este taxată dur atunci când face câte o gafă. 

Noul său vlog au atras atenția internauților care au observat cum artista comite un gest extrem de neglijent de față cu fiica ei, Ella.

Ei bine, vedeta i-a luat pe fani la cumpărături, în căutarea unei piscine pentru cele două fiice ale sale, Clara și Ella, dar în căutarea unor jucării care să le bucure pe fete, a comis o mare greșeală și asta pentru că, din neatenție, Andreea a uitat de regulile impuse de pandemia de COVID-19.

Deși i-a atras atenția Ellei că trebuie să aibă grijă la masca de protecție încă de când nici nu plecaseră de acasă, odată ajunsă în magazin, Andreea Bălan și-a dat masca sub nas sau sub bărbie, spre marea surprinză a oamenilor. 

Taxată dur de fani

“Trage-ți masca aia pe nas și nu mai pune mâna atât pe ea”, “Andreea, ajută-ne folosind corect masca în magazin: acoperind nasul și gura. Fanii tăi pot avea astfel parte de încă un exemplu pozitiv”, “Andreea… ești o scumpă, dar pune masca peste nas și nu mai atinge exteriorul”, au fost câteva dintre comentariile transmise de fani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel