Andra, Smiley, Inna și mulți alți artiști, făcuți PRAF. Au lansat un colind în care se iau de Arafat: Cât de IPOCRIT să fii?!

captura foto Youtube
captura foto Youtube

Mai mulți artiști din România au fost aspru criticați după ce au lansat un colind în care se iau de COVID-19 și de autorități.

Deși e pandemie și artiștii nu au mai avut concerte de luni bune, s-au întâlnit totuși pentru a transmite un colind... altfel. Gestul lor a stârnit o mulțime de controverse și critici și asta pentru că deși trebuia să fie amuzantă, piesa se leagă de pandemia de COVID-19 și de autorități. 

Astfel, artiștii care au scos colindul, la invitația unui cunoscut post de radio, adică Feli, Alina Eremia, Irina Rimes, Smiley, Jo, Andra, Antonia, Lora, Inna și The Motans, au fost acuzați de ipocrizie, în contextul în care acum câteva luni se rugau de autorități să-i ajute cu bani. 

"Băi, în ceea ce privește “colindul” de anul ăsta, ar fi putut liniștiți să nu-l scoată. C-am avut destule probleme, ca să mai putem duce și așa ceva.

Mă uitam la cetățenii ăia care cântă, vreo câțiva apar pe faimoasa listă a artiștilor care voiau ajutoare de la stat. Și mă gândeam, cam cât de ipocrit poți să fii să ceri ajutor de la Guvern, după care să apari în clipul ăsta unde faci mișto de ăia la care te-ai milogit și de toate măsurile lor? Cam cât?”, a scris bloggerul Mihai Vasilescu într-un articol intitulat ”Păcat că ipocrizia nu doare” .

Versurile colindului, referire directă la Raed Arafat

"Anul ăsta, din păcate, a fost mai special / Izolat și singuri, să n-avem înc-un val / Am stat mai mult în casă și ne-am îndepărtat / La televizor nu mai vreau să-l văd pe Arafat / Fără să ne dăm seama, viața s-a schimbat / Am făcut rană la mână de la dezinfectant / Când strănutam acum un an îmi spuneau sănătate / Acum toți cei din jur se dau 5 metri în spate / A venit Crăciunul, vrem să vă colindăm / Să aveți gust și miros noi vă urăm", sunt o parte dintre versurile colindului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel