EXCLUSIV  Andon: ”El l-a înjurat pe Coldea. Răzbunarea a urmat”. Discuție telefon: nou CUTREMUR în justiție - video

Scutaru Cristina / 15 sep 2018 / 12:58 Salveaza PDF Comentarii
Florian Coldea
Descriere foto: Florian Coldea

Marele avocat Sergiu Andon, într-un interviu DC News, a făcut o dezvăluire bombă din justiție.

Sergiu Andon a povestit un caz cu o personalitate care a vorbit, la un moment dat, pe telefonul operativ, cu Florian Coldea, pe vremea aceea prim-adjunct al Serviciului de Român de Informații. În timpul discuției, respectivul l-a înjurat de mamă pe general. ”Răzbunarea a urmat”, a spus Sergiu Andon la interviurile DC News.

"O personalitate a avut o nemulțumire legată de SRI. Nu îi voi da numele. Omul aflase de imixtiunea conducerii SRI în treburile structurii pe care o conducea. L-a sunat pe domnul George Maior, pe telefonul scurt. A răspuns aghiotantul său și a zis că șeful este ocupat. Omul a închis. Peste două minute, pe respectivul l-a sunat faimosul Florian Coldea care i-a zis: am auzit că ne căutați. Cum era el pe cai mari, a dat mai tare. Omul de la telefon, mai slobod la gură, l-a înjurat de mamă. A avut slăbiciunea să îi zică asta lui Coldea. Răzbunarea a urmat. O fi fost, n-o fi fost legat de acest subiect, dar în mod cert, vorbim despre un dosar instrumentat cu multă insistență. La Curtea de Apel, persoana în cauză a cerut să vină transcriptul convorbirii cu Florian Coldea. A venit, dar clasificat. După opinia mea, acesta este un caz de revizuire. (...) În cazul acesta cu înjurătura de mamă, discuția a fost ascultată, iar instanța a făcut o încheiere în care s-a spus că discuția a fost ascultată, dar nu are semnificație pentru caz. Deci materialul a existat”, a spus Sergiu Andon la DC News.

Persoanele care, în mod real, se consdieră victime ale protocoalelor, se pot adresa instanțelor pentru a cere revizuirea, a subliniat avocatul.

Iată răspunsul:


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23