EXCLUSIV  Andon: ”El l-a înjurat pe Coldea. Răzbunarea a urmat”. Discuție telefon: nou CUTREMUR în justiție - video

Florian Coldea
Florian Coldea

Marele avocat Sergiu Andon, într-un interviu DC News, a făcut o dezvăluire bombă din justiție.

Sergiu Andon a povestit un caz cu o personalitate care a vorbit, la un moment dat, pe telefonul operativ, cu Florian Coldea, pe vremea aceea prim-adjunct al Serviciului de Român de Informații. În timpul discuției, respectivul l-a înjurat de mamă pe general. ”Răzbunarea a urmat”, a spus Sergiu Andon la interviurile DC News.

"O personalitate a avut o nemulțumire legată de SRI. Nu îi voi da numele. Omul aflase de imixtiunea conducerii SRI în treburile structurii pe care o conducea. L-a sunat pe domnul George Maior, pe telefonul scurt. A răspuns aghiotantul său și a zis că șeful este ocupat. Omul a închis. Peste două minute, pe respectivul l-a sunat faimosul Florian Coldea care i-a zis: am auzit că ne căutați. Cum era el pe cai mari, a dat mai tare. Omul de la telefon, mai slobod la gură, l-a înjurat de mamă. A avut slăbiciunea să îi zică asta lui Coldea. Răzbunarea a urmat. O fi fost, n-o fi fost legat de acest subiect, dar în mod cert, vorbim despre un dosar instrumentat cu multă insistență. La Curtea de Apel, persoana în cauză a cerut să vină transcriptul convorbirii cu Florian Coldea. A venit, dar clasificat. După opinia mea, acesta este un caz de revizuire. (...) În cazul acesta cu înjurătura de mamă, discuția a fost ascultată, iar instanța a făcut o încheiere în care s-a spus că discuția a fost ascultată, dar nu are semnificație pentru caz. Deci materialul a existat”, a spus Sergiu Andon la DC News.

Persoanele care, în mod real, se consdieră victime ale protocoalelor, se pot adresa instanțelor pentru a cere revizuirea, a subliniat avocatul.

Iată răspunsul:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel