Andi Manciu și-a dat demisia. Bogdan Chirieac: Este un nou episod al luptei pentru putere în interiorul PNL

Foto: Facebook / Andi Manciu
Foto: Facebook / Andi Manciu

Bogdan Chirieac, analist politic, a comentat demisia lui Andi Manciu, șef al Grupului de Comunicare Strategică din România.

Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat în direct la Antena 3 după ce Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică, și-a dat demisia în această dimineață. 

”Este un nou episod al luptei pentru putere în interiorul PNL, între premierul în funcție, domnul Florin Cîțu, și președintele partidului, domnul Ludovic Orban. În rest, despre domnul Andi Manciu cred că sunteți de acord că nu putem spune absolut nimic în sensul în care domnia sa nu ar fi trebuit să se afle niciodată în acea funcție. De un an de zile, e scandalul acela cu lipsa diplomei de absolvent de învățământ superior. A fost o discuție întreagă dacă acea poziție poate fi ocupată de un om cu studii medii sau nu. În cazul domnului Andi Manciu, nu se poate spune absolut nimic. Dânsul e doar un pion în această luptă între Cîțu și Orban”, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac. 

Întrebat cine ar trebui să ajungă acum în funcția de șef al Grupului de Comunicare Strategică, Bogdan Chirieac a răspuns: 

”Un om competent. Un om cu studiile corect făcute, în specialitate. În orice caz, nu incompetenți ca fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. Nu îl fac incompetent pe domnul Manciu, dar, în orice caz, studiile sale erau necorespunzătoare”, a mai declarat Bogdan Chirieac. 

VEZI ȘI: Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică, și-a anunțat demisia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel