Anchetă OMS în Wuhan. Echipa organizației se întâlnește cu oamenii de știință chinezi și merge în piața Huanan

Anchetă OMS în Wuhan. Echipa organizației se întâlnește cu oamenii de știință chinezi și merge în piața Huanan  /  Sursă foto: Pixbay
Anchetă OMS în Wuhan. Echipa organizației se întâlnește cu oamenii de știință chinezi și merge în piața Huanan / Sursă foto: Pixbay

O echipă de experți din cadrul Organizației Mondiale a Sănătății a început investigația cu privire la originile pandemiei coronavirusului.

O echipă de experți din cadrul Organizației Mondiale a Sănătății a început mult-așteptata investigație cu privire la originile pandemiei de COVID-19. Aceștia s-au întâlnit cu un grup de oameni de știință chinezi în Wuhan, înainte de o serie de vizite pe teren la spitale, laboratoare și în piața Huanan, locul unde au apărut primele cazuri de infectare.

„Toate ipotezele sunt pe masă, deoarece echipa urmărește datele existente pentru a înțelege originile virusului COVID-19”, a spus OMS într-o postare pe Twitter, subliniind că experții „ar trebui să primească sprijinul, accesul și datele de care au nevoie”

Grupul a ieșit ieri din carantina hotelieră, timp în care au avut întâlniri virtuale zilnice cu oameni de știință chinezi care au împărtășit informații despre studiile coronavirusului finalizate în China. De asemenea, au făcut cereri pentru „date de bază mai detaliate”, potrivit OMS, informează AlJazeera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel