AN ȘCOLAR 2020-2021. Dr. Adrian Marinescu, APEL către părinți și dascăli

Medicul Adrian Marinescu de la Institutul Clinic „Matei Balș” a făcut câteva precizări privind începerea noului an școlar, dată fiind situația epidemiologică actuală. 

Privind ultimele cifre furnizate de GCS, dr. Adrian Marinescu a declarat la Realitatea Plus că „variațiile sunt mici. Nu putem spune că față de acum 2-3 zile stăm mai bine. E clar că în ultimele săptămâni se întâmplă la fel. Dacă ne uităm pe hartă, vedem că există mai puține zone roșii, dar lucrurile sunt mai intense”.

Întrebat ce crede că se va întâmpla odată cu începerea noului an școlar, medicul Adrian Marinescu a dezvăluit că „având în vedere că suntem într-un moment nu foarte bun, pentru ca lucrurile să fie în regulă, trebuie să fim atenți”. 

„Măsurile despre care am auzit în planul teoretic, cu distanțare, purtat mască, reguli de igieni ș.a.m.d, trebuie să fie scenariu de rutină. Un rol important îl au părinții și dascălii care vor monitoriza ca lucrurile acestea să se întâmple. Mai ales că cei mici nu reușesc întotdeauna să respecte măsurile la fel de bine. E rolul nostru să-i ajutăm pentru că altfel va fi o situație destul de grea”, a mai spus dr. Marinescu de la Institutul Clinic „Matei Balș”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel