Amenzi URIAȘE pentru români. Dan Tudorache: Știți care-i problema? Asta m-a revoltat!

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a explicat, la un post Tv, ce măsuri a luat pentru ca oamenii să nu cadă ”pradă” amenzilor uriașe stabilite prin Ordonanțe Militare.

Dan Tudorache a făcut un gest simplu și a discutat cu polițiștii locali ca nu deaamenzi ”din prima”, ci, mai degrabă, să le explice cetățenilor ce au de făcut:

De mai bine de o lună le-am zis polițiștilor locali, din Sectorul1 , că atunci când se întâlnesc cu o persoană pentru prima dată o atenționați, să îi spună ce are de făcut, ca să fie în regulă. Dacă vedeți că este rea voință, abia atunci începeți și-i dați amendă. Dar nu din prima. Am mai văzut că mulți oameni au trăit dintr-un salariu de azi pe mâine. Deci, din banii pe care îi aveau nu le permiteau să plătească o amendă atât de mare. Am auzit, și asta m-a revoltat, că în unele județe chiar era un plan de amenzi”, a spus Dan Tudorache, la Realitatea Plus, vineri.

Știți care-i problema, e adevărat că pe hârtie sumele sunt colosale, dar o mare parte dintre ei nu au bani să le plătească. Eu sunt convins că cei care au bani știu cum să facă și cum să iasă din această situație. Tot ăia amărâții, care au un salariu chinuit, sumt cei mai loviți. În primul rând, asta le spuneam polițiștilor locali,ai mei: Dom'le, învățați-i ca să nu mai încalce legea. Dacă este clar că nu vrea, atunci e prostie ori e rea voință”, a mai spus primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel