Ambulanțierii, PROTEST în toată țara: "A fost făcut public de preşedinte!"

Ambulanțierii protestează, astăzi, după ce ei n-au beneficiat de banii care se dau celor din linia întâi, din cauza interpretărilor. 

"De mai bine de două luni, am adresat adrese, începând de la miniştri, secretari de stat, premier, Administraţia Prezidenţială, având în vedere că s-a creat o mare problemă în rândul personalului care lucrează în linia întâi şi a lucrat şi în perioada stării de urgenţă, privind acordarea acelui stimulent de risc. Din păcate, la momentul când a fost pronunţat şi făcut public de preşedinte, a fost înţeles foarte clar: pentru cei care lucrează în linia întâi în lupta cu COVID. Au apărut interpretări după publicare: cui se acorda - doar celor care fac dovada că au intrat în contact cu pacienţi confirmaţi pozitiv şi se aplică doar începând cu 7 aprilie, momentul în care a fost publicat în Monitorul Oficial" a declarat reprezentantul angajaţilor de la Serviciul de Ambulanţă din întreaga ţară.

Ambulanțierii au ieşit, astăzi, în toate oraşele, la protest. În Bucureşti, aceștia protestează în faţa Palatului Parlamentului. Spun că nu şi-au primit sporurile promise de Guvern  pentru cadrele medicale care au intrat în contact şi au tratat pacienţii infectaţi cu coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel