Ambasadorul Dan Mihalache, OMAGIU la Londra pentru românii decedaţi de COVID-19

Mihalache - foto Agerpres
Mihalache - foto Agerpres

Ambasadorul României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Dan Mihalache, a adus un omagiu sâmbătă românilor, care au murit infectaţi cu coronavirus făcându-şi datoria în Marea Britanie şi a transmis condoleanţe familiilor acestora.

În Marea Britanie 23 de români au murit de la începutul epidemiei de SARS-CoV-2 şi până în acest moment. De asemenea, în această ţară 64 de români au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu COVID-19, după cum a informat sâmbătă Grupul de Comunicare Strategică (GCS) Mesajul diplomatului urmează după decesul unui alt român în Marea Britanie, Nicu Enciu, şofer de autobuz la Transport for London.

Suntem adânc întristaţi şi îndureraţi să aflăm de decesul românului Nicu Enciu şi transmitem condoleanţe familiei sale. Gândurile noastre se îndreaptă şi spre familiile celorlalţi români care au murit infectaţi cu coronavirus făcându-şi, ca şi Nicu, datoria, aşa cum fac în această perioadă dificilă numeroşi români în calitate de key workers care contribuie la asigurarea continuităţii vieţii de zi cu zi în Regatul Unit, scrie Dan Mihalache, pe pagina sa de Facebook.

Fie că sunt şoferi de autobuz la Transport for London, aşa cum a fost Nicu, sau medici, asistente, infirmiere, agenţi de poliţie, poştaşi, angajaţi ai supermarketurilor, aceşti români merită întreaga noastră preţuire. Dumnezeu să îi odihnească în pace pe cei care s-au dus şi să-i ocrotească pe cei care înfruntă în continuare riscurile pentru a contribui la asigurarea domeniilor vitale din Regatul Unit, mai spune ambasadorul în mesajul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel