Amazon le-a spus angajaților săi să lucreze de acasă până la finalul lunii

Compania americană Amazon a transmis angajaților săi din New York și New Jersey că ar trebui să lucreze de acasă în luna martie.

Compania americană Amazon a transmis angajaților săi din New York și New Jersey că ar trebui să lucreze de acasă în luna martie, dacă este posibil, conform The Verge. Divizia de cărți audio, Audible, se află în Newark, New Jersey, iar alți mii de angajați trăiesc în New York City.

„Continuăm să lucrăm de aproape cu experții medicali publici și privați pentru a ne asigura că luăm măsurile bune de precauție, în timp ce situația continuă să evolueze", a transmis un purtător de cuvânt Amazon pentru CNBC. „Acest lucru include recomandarea angajaților care pot să lucreze de acasă în Seattle/Bellevue, Bay Area, New York, New Jersey și regiunea Lombardia din Italia să facă acest lucru până la finalul lunii".

Zilele de concediu fără plată nu se iau în calcul în martie

Amazon a transmis că lucrătorii din halele sale și celorlalți angajați că firma nu va contoriza zilele de concediu neplătit din luna martie.

Luni dimineața, primarul orașului New York, Bill de Blasio, i-a implorat pe rezidenții metropolei să lucreze de acasă dacă este posibil. „Rugăm întreprinderile care își pot lăsa angajații să lucreze de acasă să facă acest lucru", a transmis el într-o conferință de presă. „Doar vrem să reducem numărul oamenilor din transportul public pentru a deschide mai mult spațiul", a mai declarat el. Guvernatorul de New York, Andrew Cuomo, a declarat stare de urgență duminică, din moment ce numărul de cazuri cu coronavirus a fost în creștere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel