EXCLUSIV  Am sunat să cumpăr alimente contra COVID - 19. Ce mi-au spus vânzătorii care promiteau stârpirea noului coronavirus

Anunțurile despre produsele alimentare care fie stârpesc, fie previn COVID-19 au început să apară pe site-urile de publicitate.

Anunțurile despre produsele alimentare care fie stârpesc, fie previn COVID-19 au început să apară pe site-urile de publicitate. M-am decis să joc rolul unui nepot speriat pentru sănătatea bunicii sale, care crede orice pentru a o scuti de temutul coronavirus.

Așadar, am sunat prima dată la anunțul legat de „Pasta din ardei extrem de iute care sperie coronavirușii", ignorând fața zâmbitoare de la finalul titlului.

Un râs înfundat

M-am adunat, rostind rar și serios: „Bună dimineața! Vă sun în legătură cu pasta de ardei de pe OLX. Aici spune că sperie coronavirușii". Atât am apucat să spun, fiindcă am fost întâmpinat de un râs înfundat, urmat de: „Spuneți întrebările, că vă răspund". În acest caz, am întrebat: „Mi-e teamă că o să se îmbolnăvească, chiar dacă nu iese decât la biserică. Chiar funcționează?"

O glumiță

„Ce-am scris acolo este o glumiță, în sensul că este extrem de iute și, teoretic, nu se lipește boala. E o teorie, o ipoteză, o glumiță. Nu trebuie luat în serios, nu vreau să vă păcălesc, să vă spun că v-am dat leacul pentru coronavirus. Nici nu există leacul ăsta. Da, e o chestie, exact cum usturoiul previne anumite boli virale, așa și chestia asta. Capsaicina este o otravă care ucide mecanismele rudimentare, cum ar fi virușii. Probabil nu pe toți", a continuat domnul care comercializează pasta.

Bunicile trebuie să stea departe de o astfel de pastă

În cazul în care cineva chiar cumpără asemenea pastă de ardei iute pentru a se trata, comerciantul a avertizat că bunicile nu trebuie să o consume în forma sa pură. „În plus, e extrem de iute, foarte greu de mâncat, pentru bunica dumneavoastră e imposibil".

În final, am fost curios să aflu dacă lumea sună pentru a cumpăra beneficiile anti-coronavirus sau pasta în sine. „Mă sună pentru pasta în sine, o consumă ca atare cei foarte rezistenți, restul o diluează. Eu, spre exemplu, o diluez cu oțet de mere".

Pastrama anti-COVID-19

Cum bunica mea nu ar putea să consume pasta anti-coronavirus, am încercat ceva mai gustos și mai rezistent împotriva COVID-19. Am sunat, am ascultat tonul de apel și am întrebat timorat: „Vă sun în legătură cu un anunț de pe OLX, chiar vindeți pastramă anti-coronavirus?".

„Pastramă vând, aia e doar la mișto". Pentru a plusa, am adăugat: „Am intrat pe profil și am văzut că vindeți și măști de protecție, m-am gândit că e adevărat". Vânzătorul mi-a spus: „Nu, aia vinde frate-miu, eu vând pastramă".

O să treacă

Cât despre coronavirus, comerciantul de pastramă miraculoasă mi-a spus că bunica mea va fi bine: „Stați liniștit, e doar de sezon. O să treacă".

Chiar dacă poate că am fost primul și ultimul care a întrebat despre efectele miraculoase împotriva COVID-19, comercianții au fost sinceri în timpul apelurilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel