EXCLUSIV  Am crezut că s-au redeschis parcurile în România. Ce țeapă!

Ce țeapă am luat...

Am crezut că s-au redeschis parcurile în pandemie după ce am dat o tură pe Instagram. Nu, nu erau parcuri, ci grădinile vedetelor din România.

Soare, căldură, adiere ușoare de vânt, pomi înfloriți și multă verdeață. Din acest peisaj, vedetele din România ne spun să stăm acasă. Când le vedeți pozele sau videourile, ați putea paria că sunt în parc. Dar nu, acelea sunt curțile lor imense. Sfătoase, așezate frumos la soare, cu ochelari la ochi, pe un șezlong, fac LIVE-uri în care ne roagă să stăm acasă.

Asta în timp ce fac reclamă și ne invită să cumpărăm tot soiul de creme de față, seruri și alte bazaconii care ne promit frumusețea veșnică. N-ar veni și cu o promoție la salam... dar asta e altă discuție. Păi cum am putea să cumpărăm cremuțe dacă stăm în casă? Cu ce bani? Ca să vă permiteți voi să stați în curțile alea care seamănă cu adevărate parcuri din unghiul în care filmați, fanele voastre trebuie să meargă la muncă. Altfel, de 100 lei cât costă o cremă, alții cumpără mâncare pentru o săptămână, cu atât mai mult cu cât criza financiară bate la ușă.

Dar revenind...

Este ușor să îndemni lumea să stea acasă când tu locuiești într-o casă imensă în care un român de rând s-ar rătăci. Când dressingul tău este cât bucătăria unei garsoniere, nu ai idee cum este să stai, cu adevărat, închis în 28 metri pătrați. Din palatul tău de fildeș, nu știi cum este să stai într-o cameră de 25 metri pătrați, fără balcon, cu încă 2-3 persoane. 

Când îți sorbi cappuccino de pe terasă, din curtea ta superbă unde orice sărac ar sta acolo închis, de plăcere, și-un an, este ușor să o dai tare cu haștag #stai acasă.

Dragi vedete, când vă filmați, ca să fiți credibile și să vă ia cineva în seamă, filmați-vă din locuri de unde casa voastră ar putea semăna cu locuințele celor care aruncă cu like-uri în voi!

Cât ați rezista într-o garsonieră de 25 metri pătrați? Aaaa, stai că acolo voi nici măcar nu ați avea unde să dormiți. Într-un astfel de loc, vouă v-ar încăpea doar un sfert din haine și creme de față pe care le primiți gratuit să le faceți reclamă. Acum rămâne de văzut cine le cumpără dacă toți stăm acasă...

ACEST ARTICOL REPREZINTĂ O OPINIE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel