EXCLUSIV  Alina Mungiu-Pippidi, declarațiile momentului - Partea a doua

Bogdan Cotigă / 10 iul 2018 / 21:15 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Alina Mungiu-Pippidi, doctor în psihologie socială al Universităţii din Iaşi, a acordat un interviu în exclusivitate la DC News.

Politologul a vorbit despre cele mai importante subiecte din politică. Partea a doua a acestui interviu o veți putea urmări miercuri, 11 iulie, de la ora 11:00 atât pe pagina de Facebook DC News, cât și pe Youtube DC News, în acest articol.
 

Alina Mungiu-Pippidi, doctor în psihologie socială al Universităţii din Iaşi, este activistă a societăţii civile din România din 1989, iniţiatoare a Contractului cu România şi a Contractului cu Clasa Politică (1996), lider al Coaliţiei pentru un Parlament Curat (2004), şi fondatoare a României Curate (2010) și a Coaliției pentru Universități Curate. 

A dezvoltat o carieră academică, având peste 2000 de citări internaționale, fiind în prezent profesor de studii de democraţie la Hertie School of Governance din Berlin, unde conduce ERCAS, centru de cercetare dedicat bunei guvernări (www.againstcorruption.eu). E frecvent invitată să conferenţieze la universităţi ca Harvard, Oxford, Stanford şi LSE și publică în jurnale ca Nature, Foreign Policy, Journal of Democracy. Cărțile ei au fost recenzate în mai multe jurnale academic internaționale și în The Economist.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25