Alina Gorghiu: Guvernul României face exact ceea ce trebuie pentru a gestiona situația generată de Coronavirus

Toate instituțiile din România trebuie să dea dovadă de responsabilitate și să ia măsuri corecte, astfel încât să nu determine panică, precizează Alina Gorghiu într-o postare pe Facebook.

Astăzi, în cadrul ședinței Birourilor permanente reunite ale Senatului și Camerei Deputaților, se va hotărî instituirea următoarelor măsuri:

- suspendarea vizitării Palatului Parlamentului până la data de 31 martie a.c.;

- analizarea, de către persoanele competente, a prezenței invitaților la diverse evenimente aflate pe agenda parlamentară, astfel încât, la aceste evenimente, să participe strict persoanele a căror prezență este absolut necesară.

- suspendarea programului de internship de la Camera Deputaților și a altor programe de stagii din cadrul grupurilor parlamentare, comisiilor parlamentare, precum și de la membrii Biroului permanent.

De asemenea, având în vedere numărul mare de petenți care se deplasează din întreaga țară pentru a solicita informații sau a depune documente, începând cu data de 10.03.2020, activitatea de relații cu publicul pentru persoanele fizice a celor două instituții se va face doar prin telefon sau prin corespondență poștală sau electronică, urmând a fi comunicate pe site-ul fiecărei instituții informațiile de contact.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel