EXCLUSIV  ”ALIMENTE MINUNE” care țin departe COVID - 19. Cât costă produsele - se vând în România

Panica de COVID - 19 vinde în toată lumea.

Sunt mulți oameni care vor să scoată bani profitând de disperarea românilor care se tem de noul coronavirus. Pe Internet circulă diferite alimente-minune care țin departe COVID - 19. Dar mare atenție! Nu există niciun aliment care vă protejează de infecția cu noul coronavirus! De asemenea, momentan nu există vaccin contra bolii! Așadar usuturoiul, pastrama sau pasta de ardei iute nu vă ajută în lupta cu COVID - 19.

Pe OLX au început să circule anunțuri despre vânzarea unor alimente care țin departe noul coronavirus. Haideți să vedem câteva dintre eie:

1. PASTRAMĂ DE OAIE ANTI-CORONAVIRUS

Pastramă de oaie de vanzare! Previne orice virus de tip coronavirus (COVID-19) Orice cantitate! Marfa tânăra, proaspăta, doar la comanda! Preț fix! Calitate 1. Pregătire profesională! Mai multe detalii la telefon! Sunați numai dacă doriți sa cumpărați lucru bun! Transport si in Bucuresti / Pitesti.

2. Pastă din ardei extrem de iute care sperie coronavirușii

Omoara Coronavirusul si pe toate neamurile lui.

Soiurile de ardei folosite sunt: Bhut Jolokia roşu, galben, purple si chocolate, Trinidad Scorpion varianta Butch Taylor roşu, Carolina Reaper roşu si 40% gogoşar românesc roşu. Pasta contine oţet, foarte puţin usturoi pentru aromă şi niciun fel de conservanţi (nici măcar aspirină) şi niciun pic de aromatizanţi ori sare. Pasta este facută de mine din ardeii menţionaţi obtinuţi din producţie proprie, iar gogoşarii din piaţă.

Nu am stoc mare disponibil.


1 caserolă plastic cu capac (cum se dau la pizzarii) de 50g => 30 lei
1 sticluţă de 148g => 80 lei
1 sticluţă de 190g => 100 lei
2 sticluţe de 200g => 110 lei / bucată
2 sticluţe de 300g => 150 lei / bucată

Oţet natural din vin extrem de iute cu urme vagi (sedimente)de pulpă de ardei precum şi urme vagi (sedimente) de usturoi
sticluţe de 500ml => 20 lei / bucată

Nu fac expediţii în provincie cu plata ramburs ci numai cu virarea sumei respective în cont + 7 lei taxe poştale. În Bucureşti predare personală în zona metrou Brancoveanu.

---

Foarte important de știut! Nu cădeți în capcane de acest fel doar pentru că un produs alimentar promite că ține departe noul coronavirus.

În lupta cu noul coronavirus, trebuie să ai un sistem imunitar puternic


Așadar, în această perioadă, este bine să mâncați bine, sănătos și să vă odihniți, dar și să evitați stresul. De exemplu, cine se gândea să se apuce de o cură de slăbire mai bine ar renunța. Orice viroză lovește mai crunt într-o persoană care este obosită și nu se alimentează corect. Dar asta nu înseamnă că există o anumită pastă de ardei sau un anumit tip de pastramă care vă ține departe de COVID - 19.

Medicii recomandă aport de proteine. În aceste condiții, poate postul de Paște nu ar mai trebui respectat cu atâta strictețe. Mai poți mânca brânză, ouă, pește. Corpul uman are nevoie de proteine de calitate și de vitamine pentru a avea imunitate. Cu atât mai puțin nu este bine să țineți post negru!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel