Acordul MAI - BOR, SPULBERAT de Rafila. "Un PERICOL"

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Prof. Dr. Alexandru Rafila a vorbit despre acordul dintre Ministerul Afacerilor Interne și Biserica Ortodoxă Română.

Prof. dr. Alexandru Rafila, preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, a declarat că măsurile administrative, prin care angajaţi de la Ministerul de Interne vor aduce Lumina, i se par greu de gestionat şi sunt imprevizibile.

"Măsurile astea administrative, am văzut prin intersecţii, la scările de bloc, veneau nişte persoane de la Ministerul de Interne şi aduceau Lumina, mie mi se par greu de gestionat şi imprevizibile, pentru că gândiţi-vă doar la ieşirea dintr-o clădire când coboară 10 sau 100 de persoane şi se înghesuie ca să primească respectiva Lumină. Cred că nu a fost în armonie cu ceea ce am discutat noi, iar riscurile pentru sănătatea publică sunt evidente", a declarat Alexandru Rafila, în direct la Digi24. 

Decizii contradictorii care creează confuzii în rândul populaţiei

El a completat că, dacă autorităţile statului iau decizii contradictorii, aceste lucruri creează confuzii în rândul populaţiei.

"Cu o zi înainte a fost un mesaj destul de tranşant din partea preşedintelui. E greu dacă autorităţile statului iau decizii contradictorii, lucrurile astea creează confuzii şi ulterior vă daţi seama că lumea nu ştiu ce atitudine va lua, o să hotărască fiecare cum crede că e mai bine şi e un pericol din punctul ăsta de vedere", a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel