Alexandru Arșinel, despre Dan Bittman: Nu mai pot RĂBDA. I-a ajuns cuțitul la os

Alexandru Arșinel a reacționat în urma declarațiilor lui Dan Bittman, despre COVID-19. Ce spune marele actor. 

Declarațiile lui Dan Bittman au stârnit o mulțime de controverse. Chiar dacă a primit și reacții negative, atât din partea fanilor cât și din partea colegilor de breaslă, artistul a primit și mesaje de susținere și mulți au ieșit să-i sară în apărare. 

Unul dintre cei care a sărit în apărarea cântărețului este chiar Alexandru Arșinel, care a înțeles perfect cât de afectată este industria muzicală, dar și celelalte domenii artistice.

"Nu mai pot răbda în situația asta și ies pe post să vorbească”

"De recuperat, ne recuperăm, dar stăm cu aceeași grijă, că te poate apuca din altă parte, și anume acest virus care circulă. Ne operăm de o mie de lucruri, dar suntem cu gândul la această pandemie care ne poate lovi, deci liniște nu avem. Tuturor ne este teamă. Îmi pare rău că n-a ieșit, dar n-am avut, deci n-am o veste din asta bombă. Nu avem nevoie de așa ceva.

M-a surprins (n.r. reacția lui Dan Bittman), probabil i-a ajuns cuțitul la os, altfel nu-l veneam pe Bittman să intervină în astfel de situație. Probabil pentru că pentru artiști, dar nu doar pentru ei, această perioadă este mai grea. Nu mai pot răbda și ies pe post”, a declarat Alexandru Arșinel pentru Fanatik.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel