Alex Velea, ruptură definitivă de Lino Golden: Dumnezeu să-i ierte! Nu mai ești copil când îți arde de prostii

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Alex Velea i-a dat o replică acidă lui Lino Golden și tuturor celor care l-au dezamăgit.

Vezi și: Alex Velea, pe urmele lui "Lori de la Onești": O să sară țara-n aer! "Eu am zis ca ești gelos și ai făcut pe prostu’. Gunoi muzical"

Showbiz-ul românesc a fost luat prin surprindere în urmă cu doar câteva luni, atunci când între Alex Velea și Lino Golden, băiatul "adoptat" profesional de artist, rupeau orice legătură și își aruncau cuvinte dure. 

Deși mulți dintre fanii celor doi mai sperau la o împăcare, Alex Velea a clarificat tot și a spus că nu este o persoană iertătoare cu astfel de persoane. 

"Și ce dacă am fost dezamăgit? Mai bine. Asta mă face să fiu puternic, mai tare și să mă gândesc mai profund asupra unor lucruri. Dumnezeu să-i ierte pe cei care m-au dezamăgit! Am spus ce era de spus. Nu pot să iert falsitatea, închipuirea, mai multe.

Nu sunt iertător. Nu prea dau a doua șansă. Niciodată. Nu există așa ceva", a declarat Alex Velea, la Antena Stars.

Răzvan Simion și Daliana Răducan, prima fotografie împreună. Nu se mai ascund

"Ciorba reîncălzită nu mai este bună"

Cozonac moldovenesc cu umplutură de nucă şi rahat. Mirela Vaida, rețeta pas cu pas

Mai mult, artistul a spus că zicala "ciorba reîncălzită nu mai este bună" se potrivește perfect și chiar dacă nu poartă pică, nu rămâne ancorat într-un conflict sau o dezamăgire, însă este sigur că după o astfel de întâmplare lucrurile nu se pot întoarce la felul cum erau, indiferent de cât de mult timp ar trece. 

"Niciodată. Ciorba reîncălzită nu mai este bună. Nu mai ești copil când îți arde de prostii. Îți asumi când ești copil, trebuie să vezi în ce ape te scalzi. Nu cred că am greșit ca și copil.

Dacă am greșit îmi cer iertare. Am avut coloană vertebrală de când eram puști, chiar dacă am avut flexibilitate mare. Ai mei m-au crescut cu niște principii la care nu am renunțat, tocmai de-asta m-am certat cu multă lume", a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel